Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.599
- 30.534
- 1.988
Kim diyor la bunlarıAbi yedek 2 oyuncu da 11 kalitesinde imiş
Biri tell olabilir digeri de yirenkyi olsun ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor la bunlarıAbi yedek 2 oyuncu da 11 kalitesinde imiş
Biri tell olabilir digeri de yirenkyi olsun ya
Fabian Ruiz ve Ademola Lookman kapimizda yatiyor. Hakan Calhanoglu bize gelmek icin Inter’e gondermezseniz kendimi yakarim diyerek rest cekti.Son kolpaları toparlayacak bir renktaş var mı
Hayırdır birader?
kaşınıyor degil mi üstadHayırdır birader?
Devre arası için mi?bernardo silva işi dogruymuş
evetDevre arası için mi?
Hakan + Lookman sar pakete yolla gelsin.
Gelmesinbernardo silva işi dogruymuş
Noah nartey.Yrenkiyi epl kulüpleri istiyor. Tell ve 10 numara genç lafı geçiyor. Yusuf demir gibi bi şey olmasın da.
Buruk bey kendine bir ferguson yada wenger sanmasi trajikomik
Hepimizin öyle
Ben boris nikolofu kastettim
Sen attın ya herifi.hani psgden oyuncuyu ilk o dedi ya ruizi hani
Sevinirler isim severler. Avrupada takimlar da 5 e 10 a canavar gibi gençler alir.frattesi 25-30 a alinirsa galatasarayligi birakiyorum
Gecmis olsun. Devam edelim biz boyle. Oyunculuğuna laf etmek abes olur adam marka ama 10 dan fazla vermeyiz umarimFormayi giymiṣ. Bitmiṣ bu iṣ hayirli olsun
Hocam hepsinin gayet kaybedileni geri kazanma. Rakibi karşılama defansif havadan. Yerden vb ozellikleri var bu adamlar i millet 7 ye 5 e 8 e almis. Verim aliyor satıyor vb. Bizim kulüpler de 30 verince kendini büyük görüyor ben buna karşıyım. Sen fenerin milyon verdiği adama karsilik 5 e de ayni kalitede adam alabilirsin. Yeter ki profosyonel ekibin olsun. Silas andersen bir örnek sadece o olmaz baska isim olur Olay bakis acisi bence. İsteyen dalga geçebilir bu kulubun parasi kimsenin parasi değil. o bakis acısıyla zaten listen olur. Basarin da olurSilas Andersen
Peki onlar kaca almis alırken 60 belkiHoffenheim cevher kayniyor. Su 7 topcuyu 120 milyona alir yeni takim kurarsin.
LCB Albian Hajdari (22)
DM Leon Avdullahu (21)
DM Wouter Burger (24)
LF Bazoumana Toure (19)
CF Fisnik Asslani (23)
CF Adam Hlozek (23)
CF Tim Lemperle (23)