Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyadaki 10 numara büyük ihtimal samardzic'tir.

gardi devreye girdiyse orta sahaya muhtemelen ismi çıkmamış biri birden gelebilir ( geçen sene moratada olduğu gibi )

Adamın istatistikleri kendi mevkisinde sececegin iyi oyuncular ile ya ayni ya daha iyi . Milli takim maclari var. sirf ismi yok diye daha iyisi olabilir bence deniyor mesela adama seviyesine. İsmi yok da sana gore yok profosyonel yönetilen kulüplerin zaten listesindedir. Ben de bu duruma karşıyım. İsmi gecen isimlerden de mutlu olmadım buna hakkım var diye düşünüyorum. Mutlu olana da saygı duyarim.

Adamın istatistikleri kendi mevkisinde sececegin iyi oyuncular ile ya ayni ya daha iyi . Milli takim maclari var. sirf ismi yok diye daha iyisi olabilir bence deniyor mesela adama seviyesine. İsmi yok da sana gore yok profosyonel yönetilen kulüplerin zaten listesindedir. Ben de bu duruma karşıyım. İsmi gecen isimlerden de mutlu olmadım buna hakkım var diye düşünüyorum. Mutlu olana da saygı duyarim.
Arkadasim kimden bahsediyorsun? Bir isim zikretsen iyi olurdu.

Ya simitçi her zaman olduğu gibi eli boş döner ayın sonuna kadar da bizi oyalamaya devam ederler geçen sene ne olmuştu iyi hatırlayın

Kante de geldiyse orta saha da yıllar sonra ilk defa fener bizden üstün oldu

6 aylık messi mi 2.5 yıllık salah mı? sohbetinden, serdar dursuna siuuv çekeceğimiz kıvama getiren adam
IMG_3180.webp

Abdullah Kavukçu için Ahir kelam binli kurt kafasına ağır geldi. Vur gitsin kafasını Dursun Özbek.

Adamlar büyük ihtimalle bugün Kante ve Nunez ile dönecekler. Güzel kadroları oldu. Umarım bizim salaklar gaza gelip anlamsız işler yapmazlar, bazen transfer yapmamak en iyisi. İnsanın aklına da düşmüyor değil yani Milano = Leao ne bileyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt