Hasan Bekir
Berlin Panteri
Ayyoub Bouaddi biraz baktığımda PSG ile bu oyuncunun adı geçiyor 18 yaşında kulübü kapıyı 60 milyon eurodan açmış. Ruben Neves, Ederson daha öncelikli tercihlerim olur. Bu maliyetlere çıkacaksak.
Her daim fena herifin tekiyiNapoli dönemi nasıldı var mı bilen
Hangisi tutarsa mantığı ile bir kaç tane alıp başka takımlara göndermek istiyorlarmış (bidaki sezonun planlaması için)alıp oynatırsınız falan aman ha
Saranın yerine gelmiyosa soğuğumHer daim fena herifin tekiyi
Bunu isteseler alırlar da bu da pek ruiz ikamesi değil yaratıcılık falan zayıf daha anca bunu ekstra olarak rotasyona dahil edebilirler ruiz'in de olduğu durumdaAyyoub Bouaddi biraz baktığımda PSG ile bu oyuncunun adı geçiyor 18 yaşında kulübü kapıyı 60 milyon eurodan açmış. Ruben Neves, Ederson daha öncelikli tercihlerim olur. Bu maliyetlere çıkacaksak.
Son oyuncuyla beraber büyük ihtimalle akşama maliye kulübe el koymaya gelirRuiz + Gouiri + Genç 6 numara + Keşke Jacquet olsa
Mayulu, Emery'i oraya çekerler bu oyuncuda rotasyonu olur. Ruiz yerine böyle genç bir hamle yaparlar ama bu bira TD durumuna bağlı. Luis Henrique kalıyorsa yaparlar yok kalmıyorsa şu anda bırakmazlar Ruiz'i.Bunu isteseler alırlar da bu da pek ruiz ikamesi değil yaratıcılık falan zayıf daha anca bunu ekstra olarak rotasyona dahil edebilirler ruiz'in de olduğu durumda
İyi herif hep bayılıyorum herife ancak okan buruk takımında bu herife 2. hafta denilmeyen kalmaz. Çok yavaş, çalım yiyor, koşmuyor gibi bir sürü laflara hazır olalım. Bende sıcak değilim bu nedenle.Saranın yerine gelmiyosa soğuğum
Kaliteli ama lazım olan profil değil gibi
psg'nin istediği kim olabilir diye biraz baktım adamlar ben kafa çıktı
Maksimum 20'ye biterSon oyuncuyla beraber büyük ihtimalle akşama maliye kulübe el koymaya gelir