Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayyoub Bouaddi biraz baktığımda PSG ile bu oyuncunun adı geçiyor 18 yaşında kulübü kapıyı 60 milyon eurodan açmış. Ruben Neves, Ederson daha öncelikli tercihlerim olur. Bu maliyetlere çıkacaksak.

Biz camposla çalışmıştık sanırım bir dönem bence olumlu bitebilir bu iş ya

psg 22'ye almış 20'ye bırakır ruiz zamiamıza hayırlı olsun

Ulan Ruiz Mertens ve Osimhenle oynamışsın, geldiğin sezon İcardi ile oynamamışsın ama yaz kampını beraber geçirmişsiniz. Okan Hocam’la da Başakşehir vs yapmışsındır illaki. Campos bağlantısı falan da var. Çok tanıdık var. Mata’da bişeyler önerse.

Yok PSG gene bırakmaz, Mata’da Okan Hocayla kötü ayrıldıydı zaten sanırım

Ayyoub Bouaddi biraz baktığımda PSG ile bu oyuncunun adı geçiyor 18 yaşında kulübü kapıyı 60 milyon eurodan açmış. Ruben Neves, Ederson daha öncelikli tercihlerim olur. Bu maliyetlere çıkacaksak.
Bunu isteseler alırlar da bu da pek ruiz ikamesi değil yaratıcılık falan zayıf daha anca bunu ekstra olarak rotasyona dahil edebilirler ruiz'in de olduğu durumda

Ruiz + Gouiri + Genç 6 numara + Keşke Jacquet olsa

Galatasaray yüzyılının başladığına dair duyumlar alıyorum

Bunu isteseler alırlar da bu da pek ruiz ikamesi değil yaratıcılık falan zayıf daha anca bunu ekstra olarak rotasyona dahil edebilirler ruiz'in de olduğu durumda
Mayulu, Emery'i oraya çekerler bu oyuncuda rotasyonu olur. Ruiz yerine böyle genç bir hamle yaparlar ama bu bira TD durumuna bağlı. Luis Henrique kalıyorsa yaparlar yok kalmıyorsa şu anda bırakmazlar Ruiz'i.

Saranın yerine gelmiyosa soğuğum

Kaliteli ama lazım olan profil değil gibi
İyi herif hep bayılıyorum herife ancak okan buruk takımında bu herife 2. hafta denilmeyen kalmaz. Çok yavaş, çalım yiyor, koşmuyor gibi bir sürü laflara hazır olalım. Bende sıcak değilim bu nedenle.
Bize saranın da kaldığı senaryoda daha hızlı ve dikine kat edebilecek çevik adamlar lazım. Ruize verilecek paranın üzerine katsan 26 yaşındaki edersonu alıyorsun zaten.

psg'nin istediği kim olabilir diye biraz baktım adamlar ben kafa çıktı

Eğer doğrusysa Burhan demiş ki “Hatta Galatasaray, PSG'nin Ruiz yerine düşündüğü isim için de masada.”

Olması gereken bu da acaba PSG kimi istiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt