Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardo Silva hayali sezon sonuna kalır
ondan ben pek emin değilim bu arada çok baskı dışı bir adam gibi geliyor , sorumluluk almak istemiyor gibi.Portekiz mt performansı da pek iyi değil genel anlamda.Onun dışında Monaco gibi baskısız yerde ve City'de birkaç kişinin arkasında sistemin ana taşlarından biri oldu sürekli.Süper futbolcu ama bizim sistemsiz halimizde olur mu o baskıda ne yapar ondan emin değilim.Hakan isterdim ben

⚽ Galatasaray, Fofana ile ilgileniyor.Kulübün başkan yardımcısının önümüzdeki birkaç saat içinde Milano'da olması bekleniyor. (Valentina Mariani/Sky Sport)

Koopmeiners hamlesine sıcak olurum doğrusu

bi kere güçlü kuvvetli adam ve pili kolay bitmiyor dirençli biri
tekniği falan da gayet kalburüstü
çok rezil bir süredir ama özgüveni biraz toparlarsa iş yapar

ondan ben pek emin değilim bu arada çok baskı dışı bir adam gibi geliyor , sorumluluk almak istemiyor gibi.Portekiz mt performansı da pek iyi değil genel anlamda.Onun dışında Monaco gibi baskısız yerde ve City'de birkaç kişinin arkasında sistemin ana taşlarından biri oldu sürekli.Süper futbolcu ama bizim sistemsiz halimizde olur mu o baskıda ne yapar ondan emin değilim.Hakan isterdim ben
Hakan'dan daha çok dribblingci ve kisa mesafede topla oynamayı bilen teknik biri gerek bize o yüzden Silva tam aradığınız adam. Hakan'ı bende istiyorum da onu bizimkiler almaz yaşından dolayı pahalı olacak diye yoksa 1000* almışlardı

Marmoush nereden çıkti bilmiyomda alma şansımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt