- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
top atacak adam almadığın sürece Gouri gibi son vuruşu iyi adamı da kullanamazsın pek.Açı yaratacaksın,alan vereceksin,kaleye yakın tutacaksın ki şutundan faydalanFofana ve Gouiri çok güzel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
top atacak adam almadığın sürece Gouri gibi son vuruşu iyi adamı da kullanamazsın pek.Açı yaratacaksın,alan vereceksin,kaleye yakın tutacaksın ki şutundan faydalanFofana ve Gouiri çok güzel olur
İsimleri geçiyor da ikisinin de kulüpleri bırakmaz gibi gözüküyor. Oynatıyorlar oyuncuları.Fofana ve Gouiri çok güzel olur
Bernardo Silva hayali sezon sonuna kalırtop atacak adam almadığın sürece Gouri gibi son vuruşu iyi adamı da kullanamazsın pek.Açı yaratacaksın,alan vereceksin,kaleye yakın tutacaksın ki şutundan faydalan
Fofana top diye oynar gedsonlagedsonu çek maceraya girme
Guendouzi de oynuyordu ederin üzerinde para verip öyle alacağız başka çare yokİsimleri geçiyor da ikisinin de kulüpleri bırakmaz gibi gözüküyor. Oynatıyorlar oyuncuları.
Form durumunu bilmiyorum ama fofona 2-3 adım fazladır gündüzdenOlursa Fofana mı daha net transfer yoksa Guendouzi mi sizce?
ondan ben pek emin değilim bu arada çok baskı dışı bir adam gibi geliyor , sorumluluk almak istemiyor gibi.Portekiz mt performansı da pek iyi değil genel anlamda.Onun dışında Monaco gibi baskısız yerde ve City'de birkaç kişinin arkasında sistemin ana taşlarından biri oldu sürekli.Süper futbolcu ama bizim sistemsiz halimizde olur mu o baskıda ne yapar ondan emin değilim.Hakan isterdim benBernardo Silva hayali sezon sonuna kalır
Derhal Okan beyin yardımcısı yapalim kafalar ayni.Emre özcan kante gelirse kim yedek olacak demiyor. Bize marmoush yazılınca yunus mu yedek ilkay mı yedek diyor
Lazio'nun finansal sıkıntısı vardı bir de bir iddiası kalmamıştı. Milan hala şampiyonluğa oynuyor ve finansal bir sorunları yok sanırım o yüzden vereceklerini pek düşünmüyorum.Guendouzi de oynuyordu ederin üzerinde para verip öyle alacağız başka çare yok
Form durumunu bilmiyorum ama fofona 2-3 adım fazladır gündüzden
Hakan'dan daha çok dribblingci ve kisa mesafede topla oynamayı bilen teknik biri gerek bize o yüzden Silva tam aradığınız adam. Hakan'ı bende istiyorum da onu bizimkiler almaz yaşından dolayı pahalı olacak diye yoksa 1000* almışlardıondan ben pek emin değilim bu arada çok baskı dışı bir adam gibi geliyor , sorumluluk almak istemiyor gibi.Portekiz mt performansı da pek iyi değil genel anlamda.Onun dışında Monaco gibi baskısız yerde ve City'de birkaç kişinin arkasında sistemin ana taşlarından biri oldu sürekli.Süper futbolcu ama bizim sistemsiz halimizde olur mu o baskıda ne yapar ondan emin değilim.Hakan isterdim ben
Emre özcan kante gelirse kim yedek olacak demiyor. Bize marmoush yazılınca yunus mu yedek ilkay mı yedek diyor