Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lineup-builder.webp

Ne bekliyordunuz beyler

Böyle transfer görüsmesi mu olur herkesin haberi var nerde ne olup bittiginden

Adamlar görüsmelerden ictigi kahve’nin markasindan bile haberimiz var her halti servis ettikleri icin inanilir gibi degil

Yaw erden timur angelino icin gidip londra da görüsmüstü sonradan kendisi acikladi da haberimiz oldu almanya’ya gitse angelino icin olacagi anlasilir diye londra da görüsmüs mesela

Gizlilik sifir bizde böyle sacma is mi olur

Az önce emre özcan'ın yayınını izliyorum. Adam şu cümleyi kurdu;" premier ligde takımların transfer görüşmelerini yani bonservis ve maaş pazarlığını yapıp düşüren profesyonelleri var. "
Şimdi anladınız mı bizdeki transferin neden sürekli kaosa döndüğünü

Fofana daha iyi olmaz mı

olmaz da oldu diyelim
Fofana çok geri gitti inanılmaz derecede düştü. Ndombele seviyesine yaklaştı gibi.

Oradan ayrılıp bir çıkış yapması lazım yoksa Ndombele olacak. Monaco dönemi ile şu an hiç alakası yok.

Normalde İtalya ligi izlemiyorum ama bu sene TV+ işleri yapıyoruz orada İtalya ligi yayınlanıyor.

Reklam videolarında kullanmak için ilk 5'de oynayan takımların maçlarını izleyip güzel sekansları not alıyoruz.

Benim izlediğim hiçbir Milan maçında Fofana etkili olamadı. Çoğu zaman vasat altı oynuyor. İkili mücadele kazanamıyor.

Bende izlerken çok şaşırdım ama garip bir durum var. Bize düşerse toparlar mı pek emin değilim.

Arkadaşlar olası ilk 11 yapmaya daha yeni baslamışken red yedik

Fofana çok geri gitti inanılmaz derecede düştü. Ndombele seviyesine yaklaştı gibi.

Oradan ayrılıp bir çıkış yapması lazım yoksa Ndombele olacak. Monaco dönemi ile şu an hiç alakası yok.

Normalde İtalya ligi izlemiyorum ama bu sene TV+ işleri yapıyoruz orada İtalya ligi yayınlanıyor.

Reklam videolarında kullanmak için ilk 5'de oynayan takımların maçlarını izleyip güzel sekansları not alıyoruz.

Benim izlediğim hiçbir Milan maçında Fofana etkili olamadı. Çoğu zaman vasat altı oynuyor. İkili mücadele kazanamıyor.

Bende izlerken çok şaşırdım ama garip bir durum var. Bize düşerse toparlar mı pek emin değilim.

kesin alırız bu adamı

GS baskan yardimcisi italyada alisverise cikti, kaziklanmadan dönmez

Fofana olmuyosa Ederson zorlayak

Kimseyi alamıyosak ve kiralık bırakıyolarsa Koopmeiners olur

Koopmeinersi da oyuncusu olmayan juvenin vereceği muallak bu arada istemiyoruz ama zaten alma şansın da düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt