Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
Birbiriyle alakasiz iki topcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha 1 gun gecmedi, kapi kapi dolasiliyor gene taraftar gazi almak icinTemiz bi 4 kere daha red yeriz.
keşkeBu filmin sonunda yine son gün çöpün birine 40 milyon sıkıp gelir
Onu almaları zor en az 45 ister PSV.Bu arada unuttuk ama Marsilya Saybari'yi istiyordu. Galiba minimum 35 isterler. Kaynak için Gouiri'yi satabilirler
Fofana çok geri gitti inanılmaz derecede düştü. Ndombele seviyesine yaklaştı gibi.Fofana daha iyi olmaz mı
olmaz da oldu diyelim
tam şeyapamadı kısmını biraz açar mısın üstatFofana Hütter zamanı ikili orta sahada çok iyiydi Milan'da üçlü orta sahada tam şeyapamadı
Ha 35 ha 40 alırım
@Ali Bektaş iki hemşeri cimbomumuzu şamp'a taşiyacaktır.
Fofana çok geri gitti inanılmaz derecede düştü. Ndombele seviyesine yaklaştı gibi.
Oradan ayrılıp bir çıkış yapması lazım yoksa Ndombele olacak. Monaco dönemi ile şu an hiç alakası yok.
Normalde İtalya ligi izlemiyorum ama bu sene TV+ işleri yapıyoruz orada İtalya ligi yayınlanıyor.
Reklam videolarında kullanmak için ilk 5'de oynayan takımların maçlarını izleyip güzel sekansları not alıyoruz.
Benim izlediğim hiçbir Milan maçında Fofana etkili olamadı. Çoğu zaman vasat altı oynuyor. İkili mücadele kazanamıyor.
Bende izlerken çok şaşırdım ama garip bir durum var. Bize düşerse toparlar mı pek emin değilim.