Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu için Sane'de yaptıkları gibi (Nasıl akıl edip yaptılarsa) şimdiden tavşan dişli sinsi ve Bernardo Silva için çalışmalara başlasınlar.

Bernardo tam bir çöp bu arada

Hiç beğenmiyorum

21646 (7).webp

Derin GS Kavukçunun transferleri sızdırmasını engellemek adına Twitter’ı erişme kapatmıştır.

Twitter açık yaw

İşin o tarafı umrumuzda değil artık. Transferde becerikli değillerse para akıtmak zorundalar
Orasi oyle , taraftar olarak bizim umrumuzda olma durumu olmayabilir ama realitede gelecekten harciyorsun bir noktada.

Osimhenin parasinin kalanida cikacakti yaz ayina kadar mesela.(Aklima ilk gelen sey)

Ust uste koydugunda ne kadar risk alindigi haliyle onemli. Dursun Ozbek yonetiminde projelere bagli gelirler var, cepten yemeler gecmiste oldu, riva da cekler kirildi diye yazildi cizildi misal... O isler taa bugunlere kadar problem olarak geri dondu.

Yonetime guvenim kalmis olsa dusunerek hesaplayarak harciyorlar diyebilirim ama hicbirine guvenim kalmadi. O yuzden sirf tataftari yatistirmak icin hamlelerin gelecegi garanti..mevcut ekonomik duzende yas tahtaya bastin mi kurtaramayabilirsin kolay kolay

Orasi oyle , taraftar olarak bizim umrumuzda olma durumu olmayabilir ama realitede gelecekten harciyorsun bir noktada.

Osimhenin parasinin kalanida cikacakti yaz ayina kadar mesela.(Aklima ilk gelen sey)

Ust uste koydugunda ne kadar risk alindigi haliyle onemli. Dursun Ozbek yonetiminde projelere bagli gelirler var, cepten yemeler gecmiste oldu, riva da cekler kirildi diye yazildi cizildi misal... O isler taa bugunlere kadar problem olarak geri dondu.
Bizim yönetim transfer işinde becerikli olmadığı için bütçe bulma konusunda becerikli olmak zorunda. Torreira'yı 6 milyona sanchez'i 9.5 milyona alabilecek bir yönetim değil çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt