Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.935
- 23.486
- 3.723
O ne demek alpayım
Konsantrasyon gibi ama içine 2 doz PR ve simit var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne demek alpayım
Bizim yönetim telgrafla bile transfer haberi sızdırırTwitter kapandı gibi, umarım transfer sonuna kadar düzelmez de Abdullah Kavukçu bi süre haber sızdıramaz
şimdi özelden yazdı. baya yakınmışsız 10 dk sonra dövüşeceğiz.ortak bir noktada birebir kapışalım seninle. yalnız ben döversem forumu terk edeceksin, eğer dayak yersem bir daha foruma girmeyeceğim.
OK mu?=
Özledim keratayı
Bernardo tam bir çöp bu arada
Hiç beğenmiyorum
Orasi oyle , taraftar olarak bizim umrumuzda olma durumu olmayabilir ama realitede gelecekten harciyorsun bir noktada.İşin o tarafı umrumuzda değil artık. Transferde becerikli değillerse para akıtmak zorundalar
Ali'deki para sadettin'de olsaydı bir de. Eyvah derdikÖzledim keratayı
Nerden çktı başımıza bu sadettin
Topçunun hasıdırKaliteli emre kılınç
Bu kadar yükselinmesini anlayamıyorum
Bizim yönetim transfer işinde becerikli olmadığı için bütçe bulma konusunda becerikli olmak zorunda. Torreira'yı 6 milyona sanchez'i 9.5 milyona alabilecek bir yönetim değil çünküOrasi oyle , taraftar olarak bizim umrumuzda olma durumu olmayabilir ama realitede gelecekten harciyorsun bir noktada.
Osimhenin parasinin kalanida cikacakti yaz ayina kadar mesela.(Aklima ilk gelen sey)
Ust uste koydugunda ne kadar risk alindigi haliyle onemli. Dursun Ozbek yonetiminde projelere bagli gelirler var, cepten yemeler gecmiste oldu, riva da cekler kirildi diye yazildi cizildi misal... O isler taa bugunlere kadar problem olarak geri dondu.
yok şu an İstanbul'da Tolgahan söyleyecek gidinceşimDİ abdullah kavukçu kesin olarak italyaya gitti mi
Ayin 28 i oldugunda futbolcular bize kosarak gelecekler. 28 ocak çok kritik. Hepsi hipnoz olup GS a gelmek için cildiracaklarTransfer açılalı 2 hafta oldu daha yeni görüşmeye gidiyo bide red yiyo
6 ay yatmışlar yine