Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.694
- 694
- 1.103
Ney achille emana mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne derse doğru zatenAha buchi fabian ruizi yalanladi fake habermis
Mesaj oyuncuyu tanıma odaklı değil. Oyuncuyu zaten herkes izlemiş biliyordur. Transfer haberi olarak şu ana kadar Ruiz demeyenler Samiyen'in tweetten sonra hikaye yazmaya ekstra detaylar vermeye başladılar bir anda ne hikmetse kastım o.Iki senedir burada arada geçti ruiz. Hatta iki sene önce formu düşüktü. Herkes gidici diye bakıyordu. Hatta gscde rujz analizleri de vardı. Ben ruizi çok beğenirim. Tam topçu. Lakin yasi maliyeti düşünülmesi gerekir. Bi de bizim sisteme nasıl olur bilmiyorum
Takımın başında kim var oyuncuları kim seçiyor?Burada ne eleştirisi var tam olarak?Kendi oyununa uymayacak oyuncular olduğunu düşünüyorum.Bizde performans gösterenlerin çoğu hızlı+ bireysel performans gösteren oyuncular.Taktiğe dayalı oyuncuları oynatamaz oynatamıyor.Set oyunun yok senin.Olmadığı için 15+orta açtığın maçlara bak hep çaresizlikten yapılan denemeleri.Haklı çıkmak gibi derdim yok maçlarda görüyoruz.Usta yine salladın bir şekilde Okan Buruk'a helal olsun.
Nijeryali değilse hiçbir şey bilemez direktBuchi Afrikalı oyuncu değilse çok bilgisi olacağını sanmıyorum ya
Sane veya İlkay’ı da yalanlamıştı yanılmıyorsam, bilgisi yokturAha buchi fabian ruizi yalanladi fake habermis
Bizimkilerin mazambiden haberi yoktur rengim. Cikan isimlerden en genci antepteki eleman. Manzambi yemek sanar bizim scout31 tayfasıMaznambi psg diyolla tüh be.. cok istemistim adini buraya ilk ben getirdim sanirim.. neyse ruiz ya da manzambiden biri bize düsse..
Adil bir takas doğrusuPsg hücuma transfer düşünmüyomus.
Ortasaha meselesi de bizle netleşir