Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1767906122623.webp

Iki senedir burada arada geçti ruiz. Hatta iki sene önce formu düşüktü. Herkes gidici diye bakıyordu. Hatta gscde rujz analizleri de vardı. Ben ruizi çok beğenirim. Tam topçu. Lakin yasi maliyeti düşünülmesi gerekir. Bi de bizim sisteme nasıl olur bilmiyorum
Mesaj oyuncuyu tanıma odaklı değil. Oyuncuyu zaten herkes izlemiş biliyordur. Transfer haberi olarak şu ana kadar Ruiz demeyenler Samiyen'in tweetten sonra hikaye yazmaya ekstra detaylar vermeye başladılar bir anda ne hikmetse kastım o.

2027 de sözleşmesi bitiyo.psgnin elden çıkarabilecgi biri fabian ruiz

Heleki campos gibi planlamaya önem veren ve takımı gençleştiren biri varken

Zeytinli sahine ****** bey tivitlerini yolluyordur simdi. Kum saati falan en sevdigi isler

Buchi Afrikalı oyuncu değilse çok bilgisi olacağını sanmıyorum ya

Maznambi psg diyolla tüh be.. cok istemistim adini buraya ilk ben getirdim sanirim.. neyse ruiz ya da manzambiden biri bize düsse..

Fabian ruiz tartisilacak bir orta saha degil

Avrupa liglerinde sampiyonluga oynayan her takim da yer alabilecek bir oyuncu

Yani bize düser mi alma sansimiz var mi bilemiyorum pek inandirici gelmedi bana

Usta yine salladın bir şekilde Okan Buruk'a helal olsun.
Takımın başında kim var oyuncuları kim seçiyor?Burada ne eleştirisi var tam olarak?Kendi oyununa uymayacak oyuncular olduğunu düşünüyorum.Bizde performans gösterenlerin çoğu hızlı+ bireysel performans gösteren oyuncular.Taktiğe dayalı oyuncuları oynatamaz oynatamıyor.Set oyunun yok senin.Olmadığı için 15+orta açtığın maçlara bak hep çaresizlikten yapılan denemeleri.Haklı çıkmak gibi derdim yok maçlarda görüyoruz.

Allah'tan bu transfer dönemi kısa. Dünya üzerindeki tüm orta sahalara 30-40 milyon teklif edecek zaman bulamayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt