Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyice arap takımlarına döndük,
bari Messiyi yoklayın madem limit yok

Afaki bi kadro yapın da benim bile ağzım açık kalsın
Limit yokmuş

Oh My God Reaction GIF

Hocam cok elit dedigine gore leao, lookman, thuram, camavingadan asagisi kesmez

O zaman tam tersini soralım. Dünyada 14 senedir şampiyon olamayıp CL ye gitmeyip 100m+ her dönem harcayan ama ceza yemeyen kaç takım var
Benim 1 tane aklıma geliyor. Yapacak bir şeyimiz yok o konuda. Bildik bileli böylelerdi zaten. Cebinden para veren tonla iş adamı var. Hatta futbolu geç, amatör branşlara ambargoyu tamamen bu şekilde koydular.

Bongobongo-Sanchez-Abdül-Jacobs
Torreira-Samaridzic-Ederson
Sane-Osimhen-Bay(B.Diaz)

Okan sonrası tekrar meteliğe kurşun atacağız muhtemelen, bilmeyen yok herhalde bunu. Dünya üzerinde transfere tek dönemde 130 kağıt para harcayıp da yedeğini geçtim, 11'i bile tam olmayan kaç tane 3 yıl üst üste şampiyon olmuş takım var?
Korkutucu durum bu. Millet hala durumun farkinda degil. Evet gelirler artti ancak bu maas seviyesini ve bonservisleri kaldiracak kadar artmadi. Dursun ve Okan ikilisi kulubu batiracak. Kuslara birsey olmaz. Onlarda cepten para verme bir kulup kulturu. Bizde yok oyle bir olay. Direk batisa geceriz.

Fener'e yenildik diye apar topar Milano'ya gittiler normalde 28 Ocak falan diyorlardı. Gardi'ye yüz vermiyorlardı.
Plan program yok günlük yaşanıyor.
Guendouzi ilk maçında gelip gol atmasa, Kante haberleri çıkmasa bizimkiler hala bir yerlerde armut topluyor olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt