Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.262
- 21.166
- 2.663
İyice arap takımlarına döndük,
bari Messiyi yoklayın madem limit yok
bari Messiyi yoklayın madem limit yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezillik ya kimse çalışmıyor ki.
galatasarayin transferde paraya bakmadan harcayacak gucu varsa kuracagi takimin hocasi okan buruk olmaz acik konusalim
Benim 1 tane aklıma geliyor. Yapacak bir şeyimiz yok o konuda. Bildik bileli böylelerdi zaten. Cebinden para veren tonla iş adamı var. Hatta futbolu geç, amatör branşlara ambargoyu tamamen bu şekilde koydular.O zaman tam tersini soralım. Dünyada 14 senedir şampiyon olamayıp CL ye gitmeyip 100m+ her dönem harcayan ama ceza yemeyen kaç takım var
Korkutucu durum bu. Millet hala durumun farkinda degil. Evet gelirler artti ancak bu maas seviyesini ve bonservisleri kaldiracak kadar artmadi. Dursun ve Okan ikilisi kulubu batiracak. Kuslara birsey olmaz. Onlarda cepten para verme bir kulup kulturu. Bizde yok oyle bir olay. Direk batisa geceriz.Okan sonrası tekrar meteliğe kurşun atacağız muhtemelen, bilmeyen yok herhalde bunu. Dünya üzerinde transfere tek dönemde 130 kağıt para harcayıp da yedeğini geçtim, 11'i bile tam olmayan kaç tane 3 yıl üst üste şampiyon olmuş takım var?
Sadece ugurcan kalede olsa en kötü penaltılara kalacakti iş.penaltilarla alsak fbnin mücadelesi de güme gidecektiYav tedesconun götünw teneke bağlayıp kovacaklar bu işin finalinde ısrarlar tedesco seviciler çıktı
E.bari yeni aydınlanma yaşıyorÇünkü adamda taktik bilgi kısıtlı. Kaliteli oyuncu kendi kendine sorun çözüyor, buna gerek kalmıyor.
Nedim, bi dur Allah’ını seversenOkan ne oynattığın top belli ne istediğin adam belli. Osimhen olmayınca 2.lig ekibini bile sidik zoruyla yeniyorsun
Çok elit oyunculara makattan gireyim
Elit oyuncular Galatasaray’da