Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan burukun son aciklamalari baya sikintili

asla yonetilmesi mumkun olmayan bir oburluk var

hoca en ufak emek verecegi potansiyel genc almak istemiyor

tamamen oyuncu mrrkezli bir oyun planliyor belli ki
Karşı rakip guendizi 30 veriyor kante alıyorsa sen de öyle zorunda kalıyorsun trabzonla yarışmıyorsun

Thuram ve Kone de Erden Timur Gomis ve Fatih Terim lazım (imparatore ya o açıdan)

Bunlari alabiliriz diye yazdim senin yazdiklarinda Thuram ve Manu Kone'yi para versen de alamayiz. Yoksa onlari kim istemez.
Para versen alabilirsin

Para da verilecekmiş okana göre

Madem veriyoz değecek adama verelim

Ederson frattesi lang mang çoğu boş iş fofana falan da belki iyi çıkabilir de soru işaretli

X e girmiyorum çok..Etkileşim uğruna çöplüğe dönmüş bir platform. Ama bu forumda da okuduklarım şaşırtıyor beni. Belki totem amaçlı yazılanlarda vardır ama fener maçından sonra burada yazılanlar verilen tepkiler eleştiriden öte panik havası var. Aşırı kırılganmış taraftarımız. Fenerin yaptığı her hamle aşırı övülüyor. Tedesco falan göklere çıkarılıyor. Okan hocadan çok daha iyi olduğu söyleniyor. Okan hocaya bende aşırı kızgınım. İnanılmaz hatalar yapıyor ama 3 sene aldığı başarıları hiç edip daha sezon sonu gelmemiş ligin devam ettiği dönemde bizi yendi diye tedesco müthiş hoca diye övmek akıl tutulması. Tedesco neyi başarmış ki şimdiye kadar.fener taraftarı ile dalga geçiyoruzda onca sene şampiyon olamamışken yine iyi sahip çıkıyorlar takımlarına. Biz de bir maç ile herşey alt üst olmuş gemi batmış gibi bir ruh hali var. Bu takıma sirayet etmez umarım.
Fenerliler gibi Okan diyenler var.

Türkiye liginde sampiyon olacak diye 6 ayda 300m euro harcayacağız. Harcanan para/lig kalitesi oranında dunya tarihinin en fazla para harcanan tdsi olacak galiba.
Şampiyonlar liginde kadro kalitesinde kaçıncı sıradayız? Şuanki sıralamamız kaç? Bakmadım sadece soruyorum

bunlar adami deli ediyor sportif ekip.kurun geriye çekilin ya
Okan beklentisini söyleyecek sadece abi oyuncudan o kadar defansif mi akan oyunda etkili olan mi nedir
İsim.soylemesin

Hocanin kadroda en az 5 adam gerektigi yerde, 30m euro bir sagbeke verdirdi nobet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt