- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
10 gün gueyeO.b: Elit oyuncu alacagiz
Muhabirler: Hocanin en cok istedigi orta saha pape gueye olmazsa oynedik
10 gün frattesi haberi çektik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 gün gueyeO.b: Elit oyuncu alacagiz
Muhabirler: Hocanin en cok istedigi orta saha pape gueye olmazsa oynedik
Karşı rakip guendizi 30 veriyor kante alıyorsa sen de öyle zorunda kalıyorsun trabzonla yarışmıyorsunokan burukun son aciklamalari baya sikintili
asla yonetilmesi mumkun olmayan bir oburluk var
hoca en ufak emek verecegi potansiyel genc almak istemiyor
tamamen oyuncu mrrkezli bir oyun planliyor belli ki
Para versen alabilirsinBunlari alabiliriz diye yazdim senin yazdiklarinda Thuram ve Manu Kone'yi para versen de alamayiz. Yoksa onlari kim istemez.
Fenerliler gibi Okan diyenler var.X e girmiyorum çok..Etkileşim uğruna çöplüğe dönmüş bir platform. Ama bu forumda da okuduklarım şaşırtıyor beni. Belki totem amaçlı yazılanlarda vardır ama fener maçından sonra burada yazılanlar verilen tepkiler eleştiriden öte panik havası var. Aşırı kırılganmış taraftarımız. Fenerin yaptığı her hamle aşırı övülüyor. Tedesco falan göklere çıkarılıyor. Okan hocadan çok daha iyi olduğu söyleniyor. Okan hocaya bende aşırı kızgınım. İnanılmaz hatalar yapıyor ama 3 sene aldığı başarıları hiç edip daha sezon sonu gelmemiş ligin devam ettiği dönemde bizi yendi diye tedesco müthiş hoca diye övmek akıl tutulması. Tedesco neyi başarmış ki şimdiye kadar.fener taraftarı ile dalga geçiyoruzda onca sene şampiyon olamamışken yine iyi sahip çıkıyorlar takımlarına. Biz de bir maç ile herşey alt üst olmuş gemi batmış gibi bir ruh hali var. Bu takıma sirayet etmez umarım.
Şampiyonlar liginde kadro kalitesinde kaçıncı sıradayız? Şuanki sıralamamız kaç? Bakmadım sadece soruyorumTürkiye liginde sampiyon olacak diye 6 ayda 300m euro harcayacağız. Harcanan para/lig kalitesi oranında dunya tarihinin en fazla para harcanan tdsi olacak galiba.
Cimbom için arsenali feda etmezmisin ihtiyar :dCityliye bak arsenalli topculari yaziyor
2 oyuncu sec o zaman Kavukcu onlari bu hafta getirsin.Para versen alabilirsin
Para da verilecekmiş okana göre
Madem veriyoz değecek adama verelim
Ederson frattesi lang mang çoğu boş iş fofana falan da belki iyi çıkabilir de soru işaretli
Sadri baykamla aranızda inanılmaz bir uyum varBunlari alabiliriz diye yazdim senin yazdiklarinda Thuram ve Manu Kone'yi para versen de alamayiz. Yoksa onlari kim istemez.
Ulan bari sol stoper alsaydın. Hala ne aposuCimbom için arsenali feda etmezmisin ihtiyar :d
mc'i vermezler ya Conte Napoli'de iş savaş falan çıkarır büyük ihtimalle o yüzden Hakan-Lookman'dan devamYok 2 tane sec.
Doğru oraya da Van dijk'i indirelimUlan bari sol stoper alsaydın. Hala ne aposu