Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan eski aciklamalarinda sürekli maddi boyuta da dikkat cekerken bugün maddi anlamda birseye bakmayacagiz diyor

Acikcasi bu normal bir aciklama degil

Yönetimle arasi acildi bence, rest cekiyor ve baskiyi yönetimin üzerine atmak istiyor

Öglen yönetim transfer yapmak istedi ama Okan istemedi minvalinde twitler dolasiyordu, bu bence bizzat yönetim tarafindan geldi
Valla bir şeyler olduğu kesin de yaz transfer döneminde televizyona çıkıp hep istediğimiz topçuları aldık, GS tarihinin en iyi transfer dönemini geçirdik, kadrom o kadar geniş ki eksiltebiliriz vs diyen de kendisiydi.

Leaoyu alamayız bende ilgilendiğimizi düşünüyorum da milan 80-90 milyon çeker bence

Ulan

imparator-emperor.gif

Lokman hekim stadındaki zaferimizden sonra Cimbom’a

Adem Oğlu Lokman

yakışır.

Burak yilmaz neler yapmis öyle ya

Böyle cirkin bir görüntü vermesine üzüldüm acikcasi sonucta bize gecmis dönem de katkisi olmus bir eski topcu

Şu dakikadan sonra transferde Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek ikilisi bile kurtaramaz bizi

Kısmen anlayabiliyorum lakin mevcut durumda Okan Buruk %30 filan sorumlu bana göre.
Bana göre %90
Osimhen alındı, Singo dedi, alındı, Sane alındı. Başka transfer istemem diyen oydu, iş bende diyen de.. bunu diyorsa artık başkasında suç arayamazsın. Hatırla Lemina dendiğinde 12 kişimi oynatacaz diyen, 4-5 ay sonra yönetim zoru ile lemina alınan ve buna rağmen oynatmayan ve al esamesine yazdırmayan buydu, taki Leminasız olmayacağını anlayana kadar.. işin garibi lemina onu şampiyon yaptı. Yine de yaranamadı adam..
daha yazılacak çok şey var ancak, şu soru yeterli;
hangi hocanın elinde böyle bir 11 verildi renkdaş? Kimi istediyse aldılar.. daha ne yapsınlar? Sonuç; adını sanını bilmediğimiz takımlara yenilmek elenmek oldu.
Lig şampiyonluğu Ali’nin etkisi ve rakiplerin en kötü döneminde olması ve Erden gibi bir adam iskeleti kurdu.. yoksa Okan on gömlek küçük geliyor Galatasaray’a,

Yeni nesil futbola hakim ekip kurun ne olur. Tel i scout zannetmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt