- 6 Eylül 2014
- 94.102
- 64.894
- 4.608
Ne yapmış yavBurak yilmaz neler yapmis öyle ya
Böyle cirkin bir görüntü vermesine üzüldüm acikcasi sonucta bize gecmis dönem de katkisi olmus bir eski topcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapmış yavBurak yilmaz neler yapmis öyle ya
Böyle cirkin bir görüntü vermesine üzüldüm acikcasi sonucta bize gecmis dönem de katkisi olmus bir eski topcu
ne yapmis
Cep delik dusurur bunlarLookman cepte
Secimlerde ona gore oy verilmelisini bekleyeceksin sezon sonunda.Yeni nesil futbola hakim ekip kurun ne olur. Tel i scout zannetmeyin
Bu o 40 milyonluk topçu abiBjk bu Onana sanıp başka Onana almıştı bizim de başımıza gelmesin.
Murhanin avrupali kuzeni olmadığına emin misin tamam beyiTaraftar olmak zor ya hele bu yönetim şekliyle. ülkenin goztepe ts hariç hepsi ayni eski kafa devam.
Doğrucu davudumNet bir gerçek çok göz ardı ediliyor.
Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
Ya de get de şunaTansel, Leao'yu istediğimizi söylüyor
Tutturduğunu görmedim şuana kadarTansel, Leao'yu istediğimizi söylüyor yakında ismi düşer diyor ama bu iş olmaz diyor.
Tansel, Leao'yu istediğimizi söylüyor yakında ismi düşer diyor ama bu iş olmaz diyor.