Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan

imparator-emperor.gif

Bjk bu Onana sanıp başka Onana almıştı bizim de başımıza gelmesin.

Benim anlayamadığım nokta, mevzu Icardi vs gibi biri olsa lan dersin ki karşısındaki adam da boru değil, Icardi. Yav sen 3 yıl üst üste şampiyon olan hocasın. Günay, Kaan, Berkan gibi heriflerin bile sana atar gider yapmasına nasıl izin verirsin. Oturun oturduğunuz yerde diyeceksin artık bazı heriflere. Ya şu Tedesco nerdeyse her maç forvetini değiştiriyor. Daha dün gelmiş adam kadar bile otoriten yok mu. TD'lik sadece teknik taktik değil işte. Hep söylenir. Şu 4. yılda artık bazı şeyler kaynamaya başladı.

Taraftar olmak zor ya hele bu yönetim şekliyle. ülkenin goztepe ts hariç hepsi ayni eski kafa devam.

Mamadou Sangare
Amar Dedic
Lazar Samardzic

Bu uc oyuncu cok rahatlikla yaz sezonunda kadromuzu katabilirdik.

Sangare sadece 8m euroya Lens yapti
Dedic 12m euroya benfica yapti
Samardzic'e en kotu 12-15m euro arasi alabilirdik

Biz naptik?

30m euroya bir tane sagbeke gomduk yetmedi, 4-5m maas verdik sanki prime cafu.

Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.

Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.

Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.

Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
Doğrucu davudum🥳

Elit olmayan avdullahu yu 8 e alan futbol akli i kıskanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt