- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sadece hal hatir mi soruyoz yav?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yararlı herifte sadece kiralık gelmeli belki olur yav donem sonuna kalirsa ama iste yabanci siniriGerilemiş demek ne kadar doğru bilemedim. Verilen rolle de alakası var
Inter orta sahasının işi nadiren top kapmak oluyor doğrusu. Bu adam ikili orta sahada iki ceza sahası arası mekik dokumak için biçilmiş kaftan gibi duruyor
Yav öyle mi oluyor transferşahsen Lookman'a 40 vereceğime üstüne 40 daha koyar Leao çekerim
espri olduğunu anlıyor olman lazımYav öyle mi oluyor transfer
Espriye benzemedi neyse geç olduespri olduğunu anlıyor olman lazım
Ben de tam bunu yazacaktım. Mazanga mı nedir onu alalım.bunlar neden sadece italyadan oyuncu bakiyolar
Inter üzerinden örneklemezsek elde veri yokkiGerilemiş demek ne kadar doğru bilemedim. Verilen rolle de alakası var
Inter orta sahasının birincil işi nadiren top kapmak oluyor doğrusu. Bu adam ikili orta sahada iki ceza sahası arası mekik dokumak için biçilmiş kaftan gibi duruyor
Lookmanla anlaşma tamam gibi duruyor zatenAtalanta maalesef satışlarda inadı inat bi kulüp
Şimdi Lookman'ı 30-35'e verirsek zayıf görünürüz o yüzden ileride topçular kaçmak için bizi zorbalar diye düşünüyolar
Dolayısıyla cidden 40+5 gibi bi şeyde ve büyük oranda nakit ödemede diretiyor olabilirler
Öte yandan bence yaz gelince off ulan tamam tamam moduna girecekler ve o fiyat 25 bandına kadar kırılacak
Ancak o zaman da illa ki PL'den vs. birileri salça olur ve Lookman bize düşmez
Belki maaş konusunda aşırı aç bi herifse, bugüne kadar pek bi para kazanmadıysa olabilir
Niyeyse bana da Lookman işi yaza kalacak gibi geliyor yani
Man eating midfielder severizismi gecenlerden birine illa 30 verilecekse bu fofana olmalidir
Hakanım scout çalışıyor 27 yaşında afrikanın kabilelerinden çekip alıyorlardır deme öylekenan davis denen 27 yasinda cöpü bize scouting olarak yedirmeye calisiyolar yav rezillik