Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sadece hal hatir mi soruyoz yav?

Gerilemiş demek ne kadar doğru bilemedim. Verilen rolle de alakası var

Inter orta sahasının işi nadiren top kapmak oluyor doğrusu. Bu adam ikili orta sahada iki ceza sahası arası mekik dokumak için biçilmiş kaftan gibi duruyor
Çok yararlı herifte sadece kiralık gelmeli belki olur yav donem sonuna kalirsa ama iste yabanci siniri

Atalanta 30+30 sar işte lokmanla edersonu yap bir kıyak

her topcuya salca oluyoralr

Gerilemiş demek ne kadar doğru bilemedim. Verilen rolle de alakası var

Inter orta sahasının birincil işi nadiren top kapmak oluyor doğrusu. Bu adam ikili orta sahada iki ceza sahası arası mekik dokumak için biçilmiş kaftan gibi duruyor
Inter üzerinden örneklemezsek elde veri yokki

Barella’nın yedeği gibi kullanmışlar, bu sene iyice salmışlar.

Barella’nın defansif metriklerine de bakmak lazım ama güncel Frattesi ofansif koşular yapan bir adamdan fazlası değil gibi duruyor ne pas ne şut belki biraz dribblingi var.

Üstüne zaten rotasyonun arka sıralarına düşmüş, gerileme olduğu net.

Ederson'u 28;i geçmeden mümkün değil koparamazsın Atalanta'dan. Adamlar ilk 8'i kovalıyorlar.

30 civarı gözden çıkarıldıysa Bir şekilde Fofana ikna edilmeli. Bu arada Fofana'nın ofansif yeteneği Ederson'dan iyidir

Atalanta maalesef satışlarda inadı inat bi kulüp

Şimdi Lookman'ı 30-35'e verirsek zayıf görünürüz o yüzden ileride topçular kaçmak için bizi zorbalar diye düşünüyolar

Dolayısıyla cidden 40+5 gibi bi şeyde ve büyük oranda nakit ödemede diretiyor olabilirler

Öte yandan bence yaz gelince off ulan tamam tamam moduna girecekler ve o fiyat 25 bandına kadar kırılacak

Ancak o zaman da illa ki PL'den vs. birileri salça olur ve Lookman bize düşmez

Belki maaş konusunda aşırı aç bi herifse, bugüne kadar pek bi para kazanmadıysa olabilir

Niyeyse bana da Lookman işi yaza kalacak gibi geliyor yani

bunlar frattesi'yi bize ucuza vermezler herhalde ismiyle iyi piyasası olan biri italya içinde çünkü. 1 ay önce bir ara thuram frattesi takası falan konuşuluyordu alakasız.

Atalanta maalesef satışlarda inadı inat bi kulüp

Şimdi Lookman'ı 30-35'e verirsek zayıf görünürüz o yüzden ileride topçular kaçmak için bizi zorbalar diye düşünüyolar

Dolayısıyla cidden 40+5 gibi bi şeyde ve büyük oranda nakit ödemede diretiyor olabilirler

Öte yandan bence yaz gelince off ulan tamam tamam moduna girecekler ve o fiyat 25 bandına kadar kırılacak

Ancak o zaman da illa ki PL'den vs. birileri salça olur ve Lookman bize düşmez

Belki maaş konusunda aşırı aç bi herifse, bugüne kadar pek bi para kazanmadıysa olabilir

Niyeyse bana da Lookman işi yaza kalacak gibi geliyor yani
Lookmanla anlaşma tamam gibi duruyor zaten

Yani inşallah

kenan davis denen 27 yasinda cöpü bize scouting olarak yedirmeye calisiyolar yav rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt