Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nesry beğenilmese de fırsatçı adam

Ama iste nispeten kolay maçlarda talisca ve asensio skor yaptığı için sorun olmadi yokluğu

Sara ve ilkay fb macinda 11 başlasa geri düşmezdin

Bu da böyle bi gerçek iste

Iyi de o saydigin 2 forvetin gol attigi yok, belki birazda oyle bakilmali?
Onun evertonun oyun yapısıyla alakası var ve Barry o rolde gayet iyi oynuyor.Everton zaten 85 dakika direkt topun gerisinde bekliyor Barry de mobil santrafor olarak gayet iyi üstüne alali daha 6 ay olmuş 50 falan verdiler kimse vazgeçmez hemen.He öyle olsa bile gidip tr liginde bile doğru düzgün bu sene is yapmamış adamı almazsın forvetlerinin gol atamamasindan şikayet ediyorsan

Hoca 11 e 3 transfer istemiş.yedege en az 2 arkadaslar.

Benim twitter timeline'm da dönen muhabbet de bu

Kanat 10 numara muhabbeti doğru sanirim

Kiralik anlasmanin neresi transfer sikesi olabilir? Adamlar isterse maasini tüm karsilayip 5 ay oraya yollar. Herifler zorunlu opsiyonsuz aliyorsa hic bir kabahat göremiyorum

Stopere tomorri deniliyorsa bi sürpriz çıkabilir ama genç ve potansiyelli biri gelsin bence

Kiralık leoni olursa süper olur

Everton, Youssef En-Nesyri’yi 20 milyon €’luk satın alma opsiyonuyla kiralamak için Fenerbahçe’ye resmi teklif gönderdi. Görüşmeler sürüyor.

[Fabrizio Romano]
20 milyona aldığını yedek bırakıp yine 20 milyona satıyor bizde bunu yedik. Bizimkiler bu hileleri beceremiyormu? evet beceremiyor çünkü elleri ayaklarına dolaşıyor basına çarşaf çarşaf yayılıyor o yüzden gerçek fiyattan satıyoruz 3e 5e gönderiyoruz işte.

Eren Elmalı iyi oyuncu ama su an formsuz

Eren tarzi sagbek bulmali

Stopere de Ozan Kabak veya Ümit Akdag idare eder diyeceğim ama ikisi de iyi benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt