- 29 Ocak 2024
- 8.396
- 7.215
- 568
İşte buydu aferim nedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

dostum bulamayacağım şey yokİşte buydu aferim nedim
Onun evertonun oyun yapısıyla alakası var ve Barry o rolde gayet iyi oynuyor.Everton zaten 85 dakika direkt topun gerisinde bekliyor Barry de mobil santrafor olarak gayet iyi üstüne alali daha 6 ay olmuş 50 falan verdiler kimse vazgeçmez hemen.He öyle olsa bile gidip tr liginde bile doğru düzgün bu sene is yapmamış adamı almazsın forvetlerinin gol atamamasindan şikayet ediyorsanIyi de o saydigin 2 forvetin gol attigi yok, belki birazda oyle bakilmali?
Binary okur yazarlığın var mı arasHakan Çalanhanoğlu hayırlı olsun yazıyor. Böyle kolpa sıksınlar sıkacaklarsa. Öyle dümdüz yazınca tadı olmuyor![]()

20 milyona aldığını yedek bırakıp yine 20 milyona satıyor bizde bunu yedik. Bizimkiler bu hileleri beceremiyormu? evet beceremiyor çünkü elleri ayaklarına dolaşıyor basına çarşaf çarşaf yayılıyor o yüzden gerçek fiyattan satıyoruz 3e 5e gönderiyoruz işte.Everton, Youssef En-Nesyri’yi 20 milyon €’luk satın alma opsiyonuyla kiralamak için Fenerbahçe’ye resmi teklif gönderdi. Görüşmeler sürüyor.
[Fabrizio Romano]
Hakani 10a düşünüyor bu mallarHakan'a yazan eleman Osimhen'i ilk bilenlerden miydi, öyle yazmışlarda yorumlara.
Berkani göndermenin ne acelesi vardı acaba. Bu maç oynatirsin sonra gonderirsin.Bugun yarin leminaya cezayi yapistirlar, toreyrada cezali. Berkani da dönem basinda belese gönderdiler. Antep macinda kaldik 2 kagniye
Böyle futbol aklinin aklina tukureyim
Hakani 10a düşünüyor bu mallar