Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.796
- 101.978
- 5.238
şu belhanda nın kel bi arkadaşı vardı. neydi adı?Sacha tavolieri nerde yav hiç haber yapmıyor, küstü mü bize acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu belhanda nın kel bi arkadaşı vardı. neydi adı?Sacha tavolieri nerde yav hiç haber yapmıyor, küstü mü bize acaba
Biliyorum ama Manza ilk 11 için diğeri yedek. Veya 6 numaraya da iyi birini alırım ama para yetmez. Oraya da Göztepe veya ts nasıl bulduysa biz de bulalım.Lookman zaten forvet arkası ve kanat gibi.
Manzambi de U23 oluyor.
Yaşıyor mu o?Smith rowe gelsin kiralik
Lazyonun 17 yaşındaki wondırkitini hatırlıyon muO herif gerçekte 34 yaşından daha küçükse cümle alem beni...
Bence biz oyuncumuzu küçümsüyoruz. Faslı'nın İspanya döneminden eser yok her ne kadar tanınsa da şu an milli takımda yaşlı bir forveti bile kesemeyecek kadar kötü durumda. Kimse oyuncunun geçmişine para vermiyor güncel haline para veriyorlar.Hocam cok ucuyosunuz,begen begenmde en nesyri yine taninan ve ispanyada iz birakmis biri, baris bugüne kadar süper lig haricinde ne avrupada oynamis nede avrupa maclarinda bisey yapmis, kimse 45-50 milyon vermez, o paralari etmezde zaten
Bunlar statlarinin önündeki iti bile satabilirAdamlar futbolcularını satmayı biliyor. Everton durduk yere biz nesiri alalım demez, hatırlı menajerler önermiştir onlara
Rosicky ve ledesma h.o
Dzemaili+ Pandev paketine ağzının sulandigini itiraf et
Forlan Rejes Ujfalusi
Bir adet Lassana Diarra, Nedved ile Julio Baptista'yı çok isterdim zamanında.
Cimbomda kily gonzalez bombası
+ Ricardo Oliveira
Pires hala ucaktaymis
hernan crespo nerde kaldı?![]()
Maniche adım adım Cimbom'a
İsmini unuttum , o mevzular baya önce olduşu belhanda nın kel bi arkadaşı vardı. neydi adı?
samsundaki celil yüksel ile birlikte gelirse olur abiSamsun'daki Yunus Emre rotasyona olmazmı
İdare ediyo gibiYaşıyor mu o?
Zarate miLazyonun 17 yaşındaki wondırkitini hatırlıyon mu
Peleden halliceydi
Biliyorum ama Manza ilk 11 için diğeri yedek. Veya 6 numaraya da iyi birini alırım ama para yetmez. Oraya da Göztepe veya ts nasıl bulduysa biz de bulalım.
Scout değiliz ama şimdi herkeste veriler var. Ara bul, en çok top kapan kim, pas isabeti vs vs
Lazyonun 17 yaşındaki wondırkitini hatırlıyon mu
Peleden halliceydi
Türkiye'ye ye gelmiş geçmiş en iyi 8 numaralardan trabzon'a gelmesi büyük iştiHamsik gibi orta saha isterdim