Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bence herkesin önceliğinde bir yanlışlık var. Bizim mertens ikamesini bulmamız lazım bir an önce... Bu oyun tarzını rahatlatacak ilk adam mertens in aklı zekası olan ön alan baskısını mükemmelleştiren oyun tarzı emin olun bu beğenmediğimiz icardi yi bile yine bize müthiş gösterir...

Bu yüzden diyorum bir mertens bir de melo bulursan bas tüm parayı al getir. Gerisi zaten performans olarak sırıtmayacaktır...
Her cümlene katılıyorum. Melo ve mertens tarzı adamlar lazım bize

Baba Lookman a tüm parayı verip sonra son gün elde kalanları kiralamaya çalışacaklar. Biliyoruz bu senaryoyu
Hatanın kralını yaparlar... taraftar gazı almak için bu hamle yapılmaz. Bana desinler ki lokman forvet arkası mertensin yaptığı işi yapar bir sn düşünmesinler alıp getirsinler ama yok hata yapıyorlar...

osimhenle uyumlu oynayacak yetenekli dikine gidebilcek hızlı birine ihtiyacımız var lokman şampiyonluk hamlesi olur bence

Hatanın kralını yaparlar... taraftar gazı almak için bu hamle yapılmaz. Bana desinler ki lokman forvet arkası mertensin yaptığı işi yapar bir sn düşünmesinler alıp getirsinler ama yok hata yapıyorlar...

Bu arada evet farklı ama bir şey diyeyim sana Kerem renktaş, Lookman tarzı skor yükü çekecek oyuncu lazım.

Burada sövüyoruz sövmesine ama 2 sene boyunca Kerem A. bu takımda double double yaptı.

Geçen sene futbolu bırakmak üzere olan Mertens avrupa ligi asist kralıydı biz oynuyorken.

Bu takımda Osimhen dışında gol atma, skor üretme dışında ciddi bir sıkıntı çekiyoruz.

Hatta şöyle düşün, bitik İcardi en çok skor katkısı yapan oyuncumuz ligde. İşte böyle olmaması lazım.

Galatasaray'ın 10 numarası ve kanat oyuncuları her yıl sonu rahat 15 gol 10 asistle bitirmeli.

Aga bence herkesin önceliğinde bir yanlışlık var. Bizim mertens ikamesini bulmamız lazım bir an önce... Bu oyun tarzını rahatlatacak ilk adam mertens in aklı zekası olan ön alan baskısını mükemmelleştiren oyun tarzı emin olun bu beğenmediğimiz icardi yi bile yine bize müthiş gösterir...

Bu yüzden diyorum bir mertens bir de melo bulursan bas tüm parayı al getir. Gerisi zaten performans olarak sırıtmayacaktır...

doğru sadece 1 şey eklemem gerekiyor

kanat da oynayabilen santrafor yedeği

osimhen dışında santraforumuz yok

Atletico Madrid, Atalanta'dan Ademola Lookman ve Ederson ile ilgileniyor. (Fichajes)

Manzambi-30 Milyon Euro
Lookman-35 Milyon Euro

doğru sadece 1 şey eklemem gerekiyor

kanat da oynayabilen santrafor yedeği

osimhen dışında santraforumuz yok
Alalım almayalım demiyorum zaten ama öncelikleri hallettikten sonra. Diri merteens olsa icardi bu kadar sönük olmazdı... barış yunus sane falan ortalığı darma duman ediyor olurdu. Benim düşüncem bu yönde...

Baba Lookman burda da arıza çıkardı mı, hepten patlarız. Son gün Lookman fırsatı çıkar opsiyonlu kiralarsın vs de. Orta saha da Torreira harici güvenilecek adam yok.

Adam ta en başta 29 Ocak dedi, şurda ne kaldı az sabredin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt