Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ abi melonun gelişi olaylı mi oldu o kadar yav

'Terim, yönetimde Felipe Melo'nun transferi nedeniyle oluşan görüş ayrılıkları sonrası istifa kararı aldığı şeklinde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine, özellikle yönetim toplantılarında konuşulanların abartılarak medyaya yansımasından şikayet etti.'
Meloya yılın bidonu deniyordu italyada

bi ara ada bile yoktu ya

IMG_8906.webp

Baba Forlan o yaşlarda Nistelrooy un yedeğiydi doğru düzgün forma şansı da bulamıyordu.

Reyes, bir markaydı. Jesus Navas neyse Reyes de odur Sevilla için. Arsenal yaptı zaten.
Yanlışın var 23 yaşında Villarreale gitti , 22 yaşında Nistelrooyu ancak Messi Ronaldo keserdi zaten , mevkileri farklı olabilir ama bana göre Forlan Reyes ile mukayese edilecek oyuncu değil

Meloya yılın bidonu deniyordu italyada
Karakteri yüzünden anlaşmazlıklar da olmuş ama dediğin dogru

Melo'nun geçen sezon İtalya'da en kötüler içinde seçildiğini ancak böyle dönemler yaşanabileceğini hatırlatan Fatih Terim, ''İtalya'da transfer rekortmeni oldu. İyi bir oyuncu. Ne kadar iyi oyuncu alırsanız alın, tutacak diye bir kaide yok. Hepimiz hata yapabiliyoruz. Bence bugün o mevkide oturacağını göstermiştir. İyi bir oyuncudur. O da hırslanmıştır. O da gazeteleri okuyor. Daha itidalli ve sakin transferlerimizi takip edelim. İnanıyorum ki sezon sonuna kadar Galatasaray'da önemli işler yapacaktır. Çok faydalı olacak bir ön libero aldığımız kanaatindeyim'' diye konuştu.

İtalya'da Osimen sürecinde de gördük gün içi haber pek olmaz. Saat 21:00 ve sonrası haberler gelmeye başlar.

Eş zamanlı 6-8-10 numaraya teklifte bulunmuşuz diye haberler dolaşıyor bu nasıl strateji lan

Hepsi kabul ederse nolacak hsdhsdds

Ama kısmen anlıyorum, çok iyi bi 8 geldi mi Torrik geriye çekilir Torrik-İlkay/Sara-X döner veya Lemina-Torrik-X

6 gelirse Lemina stopere çekilir veya rotasyona döner işte, X-Torreira-İlkay/Sara/Yunus

Hepsi gelirse batarız sdsdasdsa

Yanlışın var 23 yaşında Villarreale gitti , 22 yaşında Nistelrooyu ancak Messi Ronaldo keserdi zaten , mevkileri farklı olabilir ama bana göre Forlan Reyes ile mukayese edilecek oyuncu değil
Uruguaydan United getirdi Forlan i, oynamadığı için Villareal yapmış olabilir doğrudur. Ayrıca Nistelrooy da esas Madrid te prime yaptı.

Reyes, Quaresma gibi ikonik bir oyuncuydu. Reyes yıllar geçtikçe söndü, Forlan ise parladı. Mevkileri farklı olduğu için mukayese etmiyoruz zaten fakat ben her zaman marka değeri olarak Reyes derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt