- 20 Eylül 2009
- 19.122
- 17.676
- 2.773
Bonbalar patladı mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya macinda sag aciktiEboue'yi ilk maçında sol açık oynatan hozam
Meloya yılın bidonu deniyordu italyada@Keramettin TANRIVERDİ abi melonun gelişi olaylı mi oldu o kadar yav
'Terim, yönetimde Felipe Melo'nun transferi nedeniyle oluşan görüş ayrılıkları sonrası istifa kararı aldığı şeklinde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine, özellikle yönetim toplantılarında konuşulanların abartılarak medyaya yansımasından şikayet etti.'
Yanlışın var 23 yaşında Villarreale gitti , 22 yaşında Nistelrooyu ancak Messi Ronaldo keserdi zaten , mevkileri farklı olabilir ama bana göre Forlan Reyes ile mukayese edilecek oyuncu değilBaba Forlan o yaşlarda Nistelrooy un yedeğiydi doğru düzgün forma şansı da bulamıyordu.
Reyes, bir markaydı. Jesus Navas neyse Reyes de odur Sevilla için. Arsenal yaptı zaten.
Karakteri yüzünden anlaşmazlıklar da olmuş ama dediğin dogruMeloya yılın bidonu deniyordu italyada
en son yazin zicmisti. bu kim ama yazan ve ne bu
inanak mi .d
Eş zamanlı 6-8-10 numaraya teklifte bulunmuşuz diye haberler dolaşıyor bu nasıl strateji lan
Uruguaydan United getirdi Forlan i, oynamadığı için Villareal yapmış olabilir doğrudur. Ayrıca Nistelrooy da esas Madrid te prime yaptı.Yanlışın var 23 yaşında Villarreale gitti , 22 yaşında Nistelrooyu ancak Messi Ronaldo keserdi zaten , mevkileri farklı olabilir ama bana göre Forlan Reyes ile mukayese edilecek oyuncu değil
25 yıldır çıldırmadığım bir yönetim yok benim...Bu yönetim insanı yıpratıyor. Hakikaten bunlarla hoca ile birlikte kurtulmak lazım. Bu kadar para bu heriflere rastgelmemeliydi
bos yaniCorrierre Dello Sport girdi haber zaten