Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parasına laf edenleri de ıslak odunla dövmeli

Bunu almayıp napçaklar sanki

Gidip Onyedika gibi birine 30-35m bonservis 5m maaş bağlayacaklar

25 yasinda Sara'ya 20 verdik... Arada bir selcuk inan pasi atacak diye bekliyoruz... Fabian Ruiz A+ bir topcu tipki Osimhen - Sane gibi...Bugun ust duzey takimlar alsa niye aldi demezsin..Bu firsat cok nadir cikar imkan varsa dibine kadar zorlayacaksin..
Haa bana kalsa olma ihtimali %10 falandir bu isin

Fabian Ruiz gelir gelmez bilemeyiz ama gelmezse ona ayrılan bütçe ile gidip çer çöp almayalım.

Daha genc, a topcu a+ olma potansiyelli, ilerde iyi paraya satma imkanimiz olan biri mesela
Bazı topçuların yaşı olmaz bahsettiğimiz adam Ruiz futbol piyasasının en iyi 8 numaralarından birisi üstelik günümüz futbolunda 30 yaş için yaşlı diyemeyiz böyle topçulardan her zaman para kazanma ihtimalin vardır ayrıca

Pedulla frlan da girdi
Umarim Samos icine etmemistir diyerek

Sara için satış iddiaları var. Biz almaya çalışsak 35+5 isterler bakalım satarken biz ne isteyeceğiz

Yazin dunya kupasi var ..Herif buraya gelse muhtemelen milli takim yolu kapanacak.. Sane'nin vites artirip Milli takimda da tekrar goze girmesi bizim icin iyi oldu .. Oyuncu bizim ligde diye milli takim yolu kapanmasi adilik resmen...Dandik bir bundesliga takiminda olsa bile daha degerli oluyor

Liverpoolda Bradley ciddi sakatlanmis, Singo işine saldırabilirler belki bi tur daha

25 yasinda Sara'ya 20 verdik... Arada bir selcuk inan pasi atacak diye bekliyoruz... Fabian Ruiz A+ bir topcu tipki Osimhen - Sane gibi...Bugun ust duzey takimlar alsa niye aldi demezsin..Bu firsat cok nadir cikar imkan varsa dibine kadar zorlayacaksin..
Haa bana kalsa olma ihtimali %10 falandir bu isin
10 bile çok dedin

Mesela Real Madrid ve Man Utd direkt kullanabilir böyle bi herifi şu an

PSG için kilit bi herif zaten, hadi yaş sebebiyle yerine başkasını koyacaklar desen onun için yazı niye beklemesinler

Neyse bakalım

Yazin dunya kupasi var ..Herif buraya gelse muhtemelen milli takim yolu kapanacak.. Sane'nin vites artirip Milli takimda da tekrar goze girmesi bizim icin iyi oldu .. Oyuncu bizim ligde diye milli takim yolu kapanmasi adilik resmen...Dandik bir bundesliga takiminda olsa bile daha degerli oluyor
Morata gecen sene bizdeyken yinede alindi kadroya. Ispanya öyle degil.
Sane de malum aliniyor. Bi deschamps serrosu takintili hollanda ile

foruma harika bir banner ekledim :love:

Ekli dosyayı görüntüle 311024

daha güzeli konulara girsen bile sabit kalıyor :ıoıo:

Ekli dosyayı görüntüle 311025
en iyi avrupa galibiyetlerimizi ekledim, böylesi daha iyi oldu sanki ?
1767909810342.webp

PSG Fabian Ruiz'i 22,5'a nasıl almış fazla uygunmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt