Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.815
- 14.697
- 2.623
Bahsettiğimiz adam Fabian Ruiz. Adam geliyorum derse gerekirse Paris’ten sırtında taşıyarak getirirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parasına laf edenleri de ıslak odunla dövmeli
Bunu almayıp napçaklar sanki
Gidip Onyedika gibi birine 30-35m bonservis 5m maaş bağlayacaklar
Bazı topçuların yaşı olmaz bahsettiğimiz adam Ruiz futbol piyasasının en iyi 8 numaralarından birisi üstelik günümüz futbolunda 30 yaş için yaşlı diyemeyiz böyle topçulardan her zaman para kazanma ihtimalin vardır ayrıcaDaha genc, a topcu a+ olma potansiyelli, ilerde iyi paraya satma imkanimiz olan biri mesela
Hele denildiği gibi bizim 5+22 çingene pazarlığını görürse kibarca hastr çekerpsg 3-5 kuruş için vermez fabianı falan ya
Manzambi alsınlar direkt abiFabian Ruiz gelir gelmez bilemeyiz ama gelmezse ona ayrılan bütçe ile gidip çer çöp almayalım.
Zorunlu opsiyonmus la oHele denildiği gibi bizim 5+22 çingene pazarlığını görürse kibarca hastr çeker
Manyak bir sey. Güzel top dagitir, kapar, acayip dribblinglerle deler ortayi vs.nasıl topçu
10 bile çok dedin25 yasinda Sara'ya 20 verdik... Arada bir selcuk inan pasi atacak diye bekliyoruz... Fabian Ruiz A+ bir topcu tipki Osimhen - Sane gibi...Bugun ust duzey takimlar alsa niye aldi demezsin..Bu firsat cok nadir cikar imkan varsa dibine kadar zorlayacaksin..
Haa bana kalsa olma ihtimali %10 falandir bu isin
Morata gecen sene bizdeyken yinede alindi kadroya. Ispanya öyle degil.Yazin dunya kupasi var ..Herif buraya gelse muhtemelen milli takim yolu kapanacak.. Sane'nin vites artirip Milli takimda da tekrar goze girmesi bizim icin iyi oldu .. Oyuncu bizim ligde diye milli takim yolu kapanmasi adilik resmen...Dandik bir bundesliga takiminda olsa bile daha degerli oluyor
en iyi avrupa galibiyetlerimizi ekledim, böylesi daha iyi oldu sanki ?foruma harika bir banner ekledim
Ekli dosyayı görüntüle 311024
daha güzeli konulara girsen bile sabit kalıyor
Ekli dosyayı görüntüle 311025