Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vitinha zaten 6 8 10 gibi
Neves desen süper oyuncu. Neredeyse calim yemiyor. Krava neredeyse top kaybı yapmıyor. Sol bek desen ateş gibi. Aslında Ruiz orada epey konforlu pozisyonda ama işte onda da Sara'nin yapamadığı şut, ceza sahası için gol var + daha güçlü.
Yazdan beri aslında biz light PSG diyordum. Sara da Ruiz gibi olabilir yazmıştım.
Lemina = Neves
Torr = Vitinha
Sara = Ruiz
Sane = Doue
BAY = Krava vs vs
Tabi bir Hakimi filan yok 😁 ama sakatlıklar ve yorgunluk başlayana kadar gayet iyi götürüyorduk
Yaw PSG de yoruluyor puan kaybediyor, Arsenal de. Iclerinden Super Ligi 10 sene ezecek ikiser tane takim cikar. Biz 1.5 takim bile cikaramiyoruz ama yine de supuruyoruz. Yani gerek var mi bu 11 isimlerine? Bence yok. Al iki tane orta, bir stoper bir de Henry'msi kanat yedegi gec git.

Oulaïye kac para versek okeysiniz

Orta saha transferi de yazın yaptığımız kaleci transferine döner ve son gün bir kamyon parayı karadenize dökeriz.

Fena oynamıyor ritim yakalamaya başladı. Uzun vadede bize yetmez ama göndermeye de gerek yok. Gsye dair memnun olduğun birşey var mi
En piyasa olarak satış yapabileceğimiz dönemi işte. Geldiği günden bu yana ne Sara ne İlkay vay be dedirtmedi mesela Lemina fark yaratıyor ama onunda devamlılığı yok.
Ayrıca bu kadar para döktüğümüz bir takım ile şampiyonlar liginde yaşadıklarımız da kabul edilebilir değil.
Bu yüzden de memnun değilim, en başta hocadan memnun değilim. Oynadığımız oyunu da oyunun geliştiğini de göremiyorum.

torreira niye satılmıyor sara satılıyor anlamış degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt