Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç oyuncu almayı da beceremiyolar

Kiralayin bari. Alt yapida oynayip da a takima cikan olmuyor

koc b takimi sonuncu olunca hemen iptal ettirmeseydi orda birseyler olabilirdi BAY gibi

Fabian Ruiz
Ruben Neves
Joao Gomez
Tielemans

Olabilir liste

Yildiz transferinden vazgecene kadar acilen transfer harekati durdurulmali, tabi öyle bi harekat varsa

Baslayacam yildiz yildiz. Iṣ yapsin yeter baslarim yildizina. Genc 2-3 topcu alsak ṣöyle cevvalinden yeter de artar. Ilk 11 zaten iyi ama yedeklerden katki alamiyoruz. Tabi buna hoca da çanak tutuyor yedekleri yeterince kullanmayarak

Hoca habire 8 numara bakıyor. Sara aldık olmadı, İlkay aldık olmadı. Bakalım yeni 8 nasıl olacak?

Tamamını izlemek istemedim, videoyu açınca çıkan son bölüm yetti. Sıkça eleştiren biri olarak kendimden utandım, tiksindim hatta:asd:

Yalnız şöyle bir sorun var;

Ya bunların özene bezene yaptıkları listelerdeki adamlar osuruktan teyyare; yahut yetkili kişiler hiç iplemiyor kendilerini. Hep söylerim; 3. bir ihtimal gelmiyor aklıma.

Takımın muhtelif mevkilerde yeni sağlam oyunculara ihtiyacı olur; olmayacağı baştan belli sürüyle adama, bilmem kaç transfer döneminde onlarca milyon para saçılır ve o süreçte ilgili mevkiiler devşirme oyuncularla idame ettirilmeye çalışılır, vs vs vs...Bütçe de varken, bir sağ-sol bek, bir stoper, bir defansif orta saha oyuncusu bulmak nasıl bu kadar zor olabilir ki mesela?..2500 kişilik liste oluşturup anlık takip ediyorlarmış. Ba ba ba!..

Video komple skandal izleyince ne kadar bilgisiz ve etkisiz olduğu hemen anlaşılıyor en üzücü nokta o

Bi de database demiş wyscoutu yöneticilere kendi database im diye mi anlatıyo napıyo bu

Bütçemiz 60 milyon var mı?
Daha doğrusu planlanan harcama

Takımda kanat yok alınan tek kanadı da kiralamak istiyolarmış he

Bravoooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt