Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günün sonunda Hakan gelecekse bekleriz. Ancak düşük ihtimal bence.City macina kadar beklenecek
Simdilik cikan isimlerin tamamen sosyal medya’yi oyalamak icin ortaya atildigini düsünüyorum
Hatta bana göre cl den sonra hedef calhanoglu olacak
Ben transfer yönetiminden bahsediyorum. Futbol yönetimi, kulüp yönetimi, bütçe yönetimi ayrı mevzular. Bizim yöneticilerimizin transfer yönetimi hep amatörce( erden timur hariç), dediğim gibi bu 3 parametre sayesinde alabildiğimiz iyi yıldızları aldık ; gs markası, yüksek bütçemiz ve gardirakibin de sınırsız parası vardı gördük aldıklarını
galatasaray son 40 yılda futbol branşında en iyi yönetilen takımdır
son 3-4 yıldır da hatalar olsa da iyi yönetiliyor futbol takımı
City macina kadar beklenecek
Simdilik cikan isimlerin tamamen sosyal medya’yi oyalamak icin ortaya atildigini düsünüyorum
Hatta bana göre cl den sonra hedef calhanoglu olacak

11'e Değil ama rotasyona yine elzem gibi duruyor o durumda dahi.Şlden elenirsek transfer yapılmamalı beklemek bir yandan da doğru aslında kızsak da
Şlden elenirsek transfer yapılmamalı beklemek bir yandan da doğru aslında kızsak da
Maliyet açısından diyorum şl yoksa 40-50 vermeye de gerek yok11'e Değil ama rotasyona yine elzem gibi duruyor o durumda dahi.
Bunlar cidden avrupa liginin 3-4 favorilerinden biri oldular. Lookman ile ilk 3 olur
Sürekli almaya çalışıyoruz satış desen hiç yok
Saçma sapan tutturmuşlar 800 bin euro kiralama bedeli 8 milyon satın alma opsiyonu diye her ne hikmetse kimse gitmedi daha herkes boomerang gibi geri dönüyor. Nelssonda yedeğe düştü şimdi Temmuz ayı başında Kemerburgazda asık suratıyla antremanda görürüz.
Cuesta falan yolla abi 3-4 ne dek getirdin kurtulmaya bak. Sen o parayı scoutingde kullansan mesela gözümüzün önündeki Oulai örneği gibi Cuestada ettiğin zararı kat kat çıkaracak zaten. Diretmeyin ne anlamı var yemin ediyorum aklım almıyor
Bu sene Jelert,Cuesta,Nelsson hepsini 5 milyondan yollasan temizinden 15 milyon vardı cebinde
Ben transfer yönetiminden bahsediyorum. Futbol yönetimi, kulüp yönetimi, bütçe yönetimi ayrı mevzular. Bizim yöneticilerimizin transfer yönetimi hep amatörce( erden timur hariç), dediğim gibi bu 3 parametre sayesinde alabildiğimiz iyi yıldızları aldık ; gs markası, yüksek bütçemiz ve gardi
Hiç alakası yok. Devre arası transferlerini küçümsemeyin bu kadar. Geçen sene devre arası gelen Lemina takımın temel taşı. Getireceğin adamı sezonluk kullanmayacaksın bi yandan önümüzdeki senenin hazırlığını yapmış oluyosun.
Takıma uyum sağlayacak şehre uyum sağlayacak seneye kampa erken gelecek