Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City macina kadar beklenecek

Simdilik cikan isimlerin tamamen sosyal medya’yi oyalamak icin ortaya atildigini düsünüyorum

Hatta bana göre cl den sonra hedef calhanoglu olacak

Simdilik cikan isimlerin tamamen sosyal medya’yi oyalamak icin ortaya atildigini düsünüyorum

Günün sonunda Hakan gelecekse bekleriz. Ancak düşük ihtimal bence.

rakibin de sınırsız parası vardı gördük aldıklarını

galatasaray son 40 yılda futbol branşında en iyi yönetilen takımdır

son 3-4 yıldır da hatalar olsa da iyi yönetiliyor futbol takımı
Ben transfer yönetiminden bahsediyorum. Futbol yönetimi, kulüp yönetimi, bütçe yönetimi ayrı mevzular. Bizim yöneticilerimizin transfer yönetimi hep amatörce( erden timur hariç), dediğim gibi bu 3 parametre sayesinde alabildiğimiz iyi yıldızları aldık ; gs markası, yüksek bütçemiz ve gardi

Mesela apayrı bi saçmalıktı yazın şu operasyon. Uğurcana 30 verene kadar 30 milyon paketi İnterin önüne koysan Hakan+Sommer bizdeydi.

Şlden elenirsek transfer yapılmamalı beklemek bir yandan da doğru aslında kızsak da

Mal mal işler.
Dünyada 100 tane alabileceğimiz ve maliyeti uygun olan potansiyel gücümüze katkı sağlayacak herif var.

Bunların maximum maliyeti de toplam 20 milyon euro tutar.
Alıp getireceksin bugünden.

Ama yok her transfer dönemi bizi aptal yerine koyup haftaları, ayları harcama üzerine kurulu bir kafa ekibi var.

Bıktım abi sizden de şovunuzdan da. Gidin simitlerinize susam atın.

Şlden elenirsek transfer yapılmamalı beklemek bir yandan da doğru aslında kızsak da

Hiç alakası yok. Devre arası transferlerini küçümsemeyin bu kadar. Geçen sene devre arası gelen Lemina takımın temel taşı. Getireceğin adamı sezonluk kullanmayacaksın bi yandan önümüzdeki senenin hazırlığını yapmış oluyosun.

Takıma uyum sağlayacak şehre uyum sağlayacak seneye kampa erken gelecek

sağda solda transfer bütçesini açık edip gezmek kadar büyük bi avarellik yok

Sürekli almaya çalışıyoruz satış desen hiç yok

Saçma sapan tutturmuşlar 800 bin euro kiralama bedeli 8 milyon satın alma opsiyonu diye her ne hikmetse kimse gitmedi daha herkes boomerang gibi geri dönüyor. Nelssonda yedeğe düştü şimdi Temmuz ayı başında Kemerburgazda asık suratıyla antremanda görürüz.

Cuesta falan yolla abi 3-4 ne dek getirdin kurtulmaya bak. Sen o parayı scoutingde kullansan mesela gözümüzün önündeki Oulai örneği gibi Cuestada ettiğin zararı kat kat çıkaracak zaten. Diretmeyin ne anlamı var yemin ediyorum aklım almıyor

Bu sene Jelert,Cuesta,Nelsson hepsini 5 milyondan yollasan temizinden 15 milyon vardı cebinde

O paylaşılan adam ya FB’li ya da çok bariz birilerinin adamı.

Ben transfer yönetiminden bahsediyorum. Futbol yönetimi, kulüp yönetimi, bütçe yönetimi ayrı mevzular. Bizim yöneticilerimizin transfer yönetimi hep amatörce( erden timur hariç), dediğim gibi bu 3 parametre sayesinde alabildiğimiz iyi yıldızları aldık ; gs markası, yüksek bütçemiz ve gardi

yüksek bütçe yaratmak, önceki gelen yıldızları mutlu edip diğerlerini çekmek, ve hatta gardi ile çalışmak yönetimin tercihi değil mi

gardi doğuştan sarı kırmızı kanı akan herif mi ki yönetime rağmen transfer yapsın

yönetim hatasız değil tabiki ama erden timurla da erden timursuz da başarılı total olarak

Hiç alakası yok. Devre arası transferlerini küçümsemeyin bu kadar. Geçen sene devre arası gelen Lemina takımın temel taşı. Getireceğin adamı sezonluk kullanmayacaksın bi yandan önümüzdeki senenin hazırlığını yapmış oluyosun.

Takıma uyum sağlayacak şehre uyum sağlayacak seneye kampa erken gelecek

150 harcamışsın şl yoksa bi 50 daha harcayamazsın

Daha az paraya kaliteli topçu almaya çalışacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt