Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener transfer yapınca bizimkiler harekete geçer diyordum ama taraftar da ses etmeyince kafayı kuma gömmeye devam

Ruben Neves muthis herif

30m euro kemiksiz gomebilirsin

Hiçbir şey bilmiyorsan şu adamı kaptırmayın bari. Son 15 dk lemina torreira dinlenir. U23 giriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neves yerine Varela alırım. 3 milyon maaşlarından kâr etsen 12 milyon fark yapar. Onu da bonservisine eklerim.

Varela
Gouri
Jacquet
u 23
Sara'yi sat.
Şu 4 oyuncu bizi ihya eder.

15-20 gündür tüm kolpacılar bir olmuş aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Lookman aşağı Ugarte yukarı kimsenin bir halt bildiği de yok

Muhtemelen beklemedeyiz şu an okan bile bilmiyor kimi alabileceklerini
Yönetimin Okan’a gruptan çıkamazsak transfer yapmayacağını düşünüyorum ben
28 ocakta bir mucize olursa ilk 24te kalırsak Cl kozunu kullanıp elenen takımlardan birinin orta sahasına salça olacaklar bkz: Onyedika,Pape Gueye falan filan..
transfer yapılmadı diye tepki gelirse dursun son gün oluai çekerim modunda takılıyordur

Tüm transfer stratejimizin bu olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam işte

Sara için 30m cash ödenmedikten ve ederson ile anlaşmadan göndermek gibi bir saçmalık yapmayın

Ederson alınsa da kalmalı. Kanat oynayabilen bir herif, çift 8 oynarsın yeri gelip orta sahada 3 tane oyuncumuz var ilkayı 10 numarada oynatıyoruz.
Belki de saranın orta sahada paslaşabileceği 2. bir adama ihtiyacı vardır. Ayrıca torreira da amele değil yazık günah adama senede 4500 dakika maç yapıyor. Doğru paylaşımla bu adamların sezonluk maç miktarını 3000 dakikalara çekersen hem verimi artar hem yorgunluğa bağlı kart sorunları yaşanmaz.
Ederson pahalıysa profil olarak bu adama benzer 20 yaşıdan bir herifi 12 milyona da alırsın anavatanından çekersin yani.

Taraftar niye suskun bu aralar, garip bir hava var normalde twitterin içinden geçerdi bizimkiler. 28 ocak muhabbetini onlarda mı sınır belledi naptılar. Normalde fener uçağı indiği gün bizimkiler çoşardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt