Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bukadar futbolcuyu nezaman alacak
Kupayı alırsak kadro yeterli diyip transferi kapatma olasılıkları çok yuksek
Öyle yapacaklar zaten fener medyasına bakıyorum, habire gs kadro zaten iyi niye transfer yapıyor algısı dönüyor. Sanki bilmiyoruz bizim takımı 3 günde 1 maç yapınca takım dağılıyor. Atletico ve City maçları var olası 2 avrupa maçı daha var. 3 puan kaybetsen şampiyonluk gidecek

Öyle yapacaklar zaten fener medyasına bakıyorum, habire gs kadro zaten iyi niye transfer yapıyor algısı dönüyor. Sanki bilmiyoruz bizim takımı 3 günde 1 maç yapınca takım dağılıyor. Atletico ve City maçları var olası 2 avrupa maçı daha var. 3 puan kaybetsen şampiyonluk gidecek
28 ocak diye milleti kandiriyorlar

Skoglund
Ayberk karapo
Sangare ya da o tip bir orta saha
Silas andersen

Fb'nin kadrosu bizden geniş hala transfere ihtiyaç var diyorlar. O kadro bizde olsa çağlar, irfancan, alvarez, şimanski, fred, oğuz aydın var transfere ne gerek var derdi bu fb yandaşı medya

Fb'nin kadrosu bizden geniş hala transfere ihtiyaç var diyorlar. O kadro bizde olsa çağlar, irfancan, alvarez, şimanski, fred var transfere ne gerek var derdi bu fb yandaşı medya
Kim oturacak diye birşey çıktı. Hayatımda gördüğüm en saçma sey

Bu 6-8-10 mevzusu da saçmalık oldu. Galatasaray 3 yıldır şu şekilde şampiyon oluyor

Torreira 6
Oliveria-Sara 8
Mertens 10

Torreira ve üst düzey 6 numara falan çok saçma çok yanlış işler. Bu şekilde maçları çok zor kazanır rakibi açamazsın. Derbilerde veya şampiyonlar liginde okey ama anadolu maçlarında torreira ve 6 olsa ne olacak.

3 gun sonra

Can armando guner ifbde

Fenerde 10 numara olarak
Asensiyo var Talisca var Şimanki var kimse kim yedek olacak demiyor üstüne nkunku istiyor hocaları.

Ben soruyorum benim 10 numaram kim 1 tane yok takımda
maçları izlemiyon mu
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt