Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Bu adam muazzam bir kanat ben 10 istiyorummaçları izlemiyon mu
![]()
Amine gouiri istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam muazzam bir kanat ben 10 istiyorummaçları izlemiyon mu
![]()
gouri 10 no değil kiBu adam muazzam bir kanat ben 10 istiyorum
Amine gouiri istiyorum
Barışı seneye satarsak belki sans bulur o bile kesin degilGeleceğe yönelik bir transfer. Geliştirip barış yunus seviyesine çıkarmalıyız
Çok yetenekli ofansif orta saha. Fransa liginde çift haneli gol asist yapıyor. Benim 10 tanımım bugouri 10 no değil ki
Bize gelen genç topçuda beyin yoktur
Nasıl bir kariyer planlaması vadettik de bizi seçti acep
adam forvet ve sol kanat. senin 10 no tanımın genel futbol tanımındaki mevkiye uymuyor. hele ortasaha ile alakası yok be. Adamın geçmişi buÇok yetenekli ofansif orta saha. Fransa liginde çift haneli gol asist yapıyor. Benim 10 tanımım bu
Biz Mertens gibi kullanırızadam forvet ve sol kanat. senin 10 no tanımın genel futbol tanımındaki mevkiye uymuyor. hele ortasaha ile alakası yok be. Adamın geçmişi bu
Ekli dosyayı görüntüle 310986
şirket kapandı. maaşları veremedimBiz Mertens gibi kullanırız
Saz mı caz mı gelsin artık
Gerçekten Maradona geliyor diye düşünüyordur Bizim yonetimSonuç;
3 senede 5 maç oynadı ikisine son 3 dk girdi
Adam ileride her yerde oynuyor. Tam olarak bir santrafor değil. Bizim gibi takımlarda hem 10 hem kanat oynaradam forvet ve sol kanat. senin 10 no tanımın genel futbol tanımındaki mevkiye uymuyor. hele ortasaha ile alakası yok be. Adamın geçmişi bu
Ekli dosyayı görüntüle 310986
Bu ne ya
bizim gibi takım dediğin ne yahu Ali. adam kıçı kırık marsilyadan geliyor. Yunus daha iyi yapar 10 no işini, bu adam dar alanda çalımı basacak bir tipAdam ileride her yerde oynuyor. Tam olarak bir santrafor değil. Bizim gibi takımlarda hem 10 hem kanat oynar