Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kopmayners gelsin hazır bidon seçilmişken. Sallainin ortada her yerde oynayan versiyonu.

Perisic yaş 40 ama hâlâ sahada elinde bıçak olan Çaki gibi dolanıyor. Adam topu öne atıyor, savunmacı da önünde ama sol ayak bir şekilde topa değiyor ve orta oluyor. Çok esnek

Yeni ontivero gelmiş geseme der geçeriz bu transferi

siyahi olup böyle bir ince bilek ve teknik ayak içi topçu çok azdır reel değeri 50 milyon € falan

Aynen öyle saranın sadece şut denemesi çok az. Yoksa gayet iyi 8 numara.
Şut yok.Hız yok.Sertlik yok.Top hakimiyeti yok.Adam geçme yok.Pas kalitesi ortalama.
Nasıl iyi bir 8 numara oluyor.Nasıl oluyorda saydığınız isimlerden daha özellikli oluyor.
Sadece Ayağının içiyle attığı paslar estetik olarak göze hoş geldiği için mi iyi oluyor.
Muhtemelen başımızdakilerde sizin gibi düşğndüğü için son senelerde transferde başarı yüzdesi yüzde otuzu geçmiyor.
Bence Başımızdakiler hiç transfer yapmssınlar.seçim zamanı defolup gitsinler.

Fenerde 10 numara olarak
Asensiyo var Talisca var Şimanki var kimse kim yedek olacak demiyor üstüne nkunku istiyor hocaları.

Ben soruyorum benim 10 numaram kim 1 tane yok takımda

galatasarayın orta saha transferinden sonra bir barış modeli bir de mertens modeli iki genç ön taraf oyuncusu alması gerekiyor

ahmeti saymıyorum bu yüzden öndeki 4 mevkide oynayacak 5 oyuncumuz var hadi ilkayı da sayalım 6 olsun

bu yetersiz

G-JSYvnWMAA_KFk

Can Armando Güner, Galatasaray’a imza atmak üzere yarın sabah 10.45’te Düsseldorf’tan İstanbul’a gelecek

Havalimani benden 10-15 dk uzaklikta. Erken uyanirsam giderim likelara

Yine plansız bir dönem bizim açımızdan. Orta saha ve kanat transferi acil lazım idi. Gerisi fırsat olursa hamleleri olmalı idi. Orta saha ve kanat süreç geçtikçe almak daha masraflı olacak. Saçma sapan işler yapıyoruz yine.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şut yok.Hız yok.Sertlik yok.Top hakimiyeti yok.Adam geçme yok.Pas kalitesi ortalama.
Nasıl iyi bir 8 numara oluyor.Nasıl oluyorda saydığınız isimlerden daha özellikli oluyor.
Sadece Ayağının içiyle attığı paslar estetik olarak göze hoş geldiği için mi iyi oluyor.
Muhtemelen başımızdakilerde sizin gibi düşğndüğü için son senelerde transferde başarı yüzdesi yüzde otuzu geçmiyor.
Bence Başımızdakiler hiç transfer yapmssınlar.seçim zamanı defolup gitsinler.
Bence bu haliyle bile fark yaratıyor. Savunma arkasına kanatlara çok güzel pas atıyor. Her maç 12k koşar mücadele eder. Sakatlanmadan önce daha iyiydi. Guendizi 30m euro ediyor bence sara daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt