Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ne alaka ulan kafayı yemelik bunlar tam. Bu herifi kim tanıyordu düne kadar neyin duruşu neyin kuruşu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum bu. Bence bizim kulüpte para kalmadı habire sallıyorlar 30-40 diye. Sonra da yazın alıcaz diyip ağustos sonunu beklerler
YunusFenerde 10 numara olarak
Asensiyo var Talisca var Şimanki var kimse kim yedek olacak demiyor üstüne nkunku istiyor hocaları.
Ben soruyorum benim 10 numaram kim 1 tane yok takımda
Çektiler kelimesini yasakladı keramettin abiMert çektiler ne ya
Şut yok.Hız yok.Sertlik yok.Top hakimiyeti yok.Adam geçme yok.Pas kalitesi ortalama.Aynen öyle saranın sadece şut denemesi çok az. Yoksa gayet iyi 8 numara.
Fenerde 10 numara olarak
Asensiyo var Talisca var Şimanki var kimse kim yedek olacak demiyor üstüne nkunku istiyor hocaları.
Ben soruyorum benim 10 numaram kim 1 tane yok takımda
Yav 4 tane transfer yapabilirsin kulube kimse yok neden tranfer yapılmıyorPara kalmadıysa vah halimize o zaman. Seneye menemen dönemi gelir.
siyahi olup böyle bir ince bilek ve teknik ayak içi topçu çok azdır reel değeri 50 milyon € falan
Bence bu haliyle bile fark yaratıyor. Savunma arkasına kanatlara çok güzel pas atıyor. Her maç 12k koşar mücadele eder. Sakatlanmadan önce daha iyiydi. Guendizi 30m euro ediyor bence sara daha iyiŞut yok.Hız yok.Sertlik yok.Top hakimiyeti yok.Adam geçme yok.Pas kalitesi ortalama.
Nasıl iyi bir 8 numara oluyor.Nasıl oluyorda saydığınız isimlerden daha özellikli oluyor.
Sadece Ayağının içiyle attığı paslar estetik olarak göze hoş geldiği için mi iyi oluyor.
Muhtemelen başımızdakilerde sizin gibi düşğndüğü için son senelerde transferde başarı yüzdesi yüzde otuzu geçmiyor.
Bence Başımızdakiler hiç transfer yapmssınlar.seçim zamanı defolup gitsinler.