Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psg 1-0dan 2-1 mağlup duruma düştü şimdi.Eğer tüm ihale fabian ruiz'e kalmazsa unutun bu işi

Ben gouriyi isterim. Bu ligde fark yaratir. 2. Yarısını izledim iyi oynadi

Ruiz düzenli ilk 11 falan oynamıyor bu arada bakarsanız bu sezon takımın en az süre bulan orta sahası konumunda. Psg de orta saha rotasyonu kısıtlı kaliteli bir orta saha transferi yapmadan salmazlar o da bir gerçek

1767901454164.webp

Ruiz düzenli ilk 11 falan oynamıyor bu arada bakarsanız bu sezon takımın en az süre bulan orta sahası konumunda. Psg de orta saha rotasyonu kısıtlı kaliteli bir orta saha transferi yapmadan salmazlar o da bir gerçek

keske kobbie mainoo alsalar, bize ruize salsalar

Ruiz 2 sene önce gözden düşmüşken indirecektik o zaman çok istemiştim. Dünya kupası vs derken herif sonrasında formunun zirvesine çıkmış müthiş sezon geçirmişti.

Psgnin en son Donnarummayı göndermek için kaleci almasını beklemiştik Chavelieri alıp Donnarummayı City’e satmışlardı

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Ruiz
Sane Lookman Baris
Osi

Günay
Sallai Kaan Arda Jakobs
Lemina Sara
Yunus Gündogan Armando
Icardi

Ula 3 transfer sadece be….

Hakan Delikanlılar bitmiyor forumda

Psgnin en son Donnarummayı göndermek için kaleci almasını beklemiştik Chavelieri alıp Donnarummayı City’e satmışlardı
orda yine donna'dan vazgeçmişlerdi bir de sezon başıydı market bu kadar değişken değildi yani.Benzer durum olsa bu arada kimse çok negatif düşünmezdi bence ama şuan cidden imkansız bile değil hani nasıl söylesem cl alma ihtimali olan takımın as orta sahasını almak çok sağlam billur ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt