Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28 Ocak'tan sonra Sara'yı paketleriz bence teklif varsa. 30m Euro'ya kimse hayır demez.
Transferleri de bu ayrılığa göre yapacağız diye düşünüyorum.
Sene sonunda da BAY satılıp Çalhanoğlu alınacaktır.

Can galiba boeyi bayerne keremi benficaya gönderdiğimiz ve muhtemelen barışı yazın bir yere filan göndereceğimizi görmedi henüz hala imzalamadığına göre
Can galiba boeyi bayerne keremi benficaya gönderdiğimiz ve muhtemelen barışı yazın bir yere filan göndereceğimizi görmüş olacak ki, imzaladığına göre...

İyi herif hep bayılıyorum herife ancak okan buruk takımında bu herife 2. hafta denilmeyen kalmaz. Çok yavaş, çalım yiyor, koşmuyor gibi bir sürü laflara hazır olalım. Bende sıcak değilim bu nedenle.
Bize saranın da kaldığı senaryoda daha hızlı ve dikine kat edebilecek çevik adamlar lazım. Ruize verilecek paranın üzerine katsan 26 yaşındaki edersonu alıyorsun zaten.
Emre akbaba
Kerem demirbay

Gelsin de anılar canlansın

Ruizin boyda var ha 1.90 a yakın orta sahada hava hakimiyetide iyi olur yanına birtane de b2b çekebilirsek ucuz yollu

Torreira
Ruzi B2B transfer

İleriki yıllar için uzun süre ligi domine ederiz

Bizim günde 5 tane isim yazan hesaplar Aralık başında bunu bize yazmışlar bir kaç kere 30M istiyormuş Freiburg Burhan bunu diyo sanırım

Bu yönetimin çapı yetmez ruizi almaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ruiz geliyorsa sara yüzde 90 gidiyor demektir

Mayulu, Emery'i oraya çekerler bu oyuncuda rotasyonu olur. Ruiz yerine böyle genç bir hamle yaparlar ama bu bira TD durumuna bağlı. Luis Henrique kalıyorsa yaparlar yok kalmıyorsa şu anda bırakmazlar Ruiz'i.
Mayulu daha driplingci sonuç odaklı bir oyuncu , ruiz gibi playmaker özelliği yok anca onun gibi cs koşusu atar o faydası olabilir hatta o da doue gibi kanata evrilebilir zamanla arasıra ileride oynatıyor Mayulu'yu.Emery de keza defansif adam o yüzden hiçbiri olamaz Ruiz ikamesi problem de orada zaten.Playmaker lazım Psg'ye orada anca o zaman olabilir bu iş.

Gardisiz gueye -gardi ile fabian ruiz,graveneberg,tielemans,de jong

ruiz geliyorsa sara yüzde 90 gidiyor demektir
CL’de 3 adam değiştirebiliyorsun sadece listeden biri Yusuf Demir diğeri Berkan. Üçüncüyü Sara ile harcayacağımızı sanmıyorum.

Kutucu son haftalarda yükselmeseydi o da 3 olacaktı

Space:

Kavukcu, Manzambi istiyor. Sonra PSG bu oyuncuyuda istedigini ogreniyor, camposla oturup madem siz manzambi istiyorsunuz, bize fabian ruize verin.

teklif kiralik zorunlu satin alma

28 Ocak'tan sonra Sara'yı paketleriz bence teklif varsa. 30m Euro'ya kimse hayır demez.
Transferleri de bu ayrılığa göre yapacağız diye düşünüyorum.
Sene sonunda da BAY satılıp Çalhanoğlu alınacaktır.
Ruiz olursa çalhanoğlu gelmemeli direkt atletik bir orta saha lazım bence Torreira 6 ya geçer ruiz ve birtanede tempolu box to box

ruiz gelmiş geçmiş en iyi ortasaha olur adam ispanya milli takımının beyinlerinden biri büyük topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt