Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buchi baba yalanlamadan nöbet olmaz zaten.

şanındandır.

Bu arada meşhur Albayrak taktiği de uyguluyor olabiliriz

Fabian?
- yok vermeyiz
O kadar yol geldik bari X'i verin
- yav...

Geleceğine hiç inanmıyorum ama Fabian Ruiz gelirse dünyanın en iyi forvetlerinden en iyi kanatlarından birinin yanına dünyanın en iyi orta sahalarından birini ekleyerek artık bambaşka seviyede bir futbol izleriz.

Bugünde fabian ruizle oyalandik. Yarın sıradaki gelsin

Buchi laba ile samiyenhaber space odası kurup birbirine sövme işi hahhaaa çık aklımdan

Hmmm şimdi işin rengi değişir valla ben gavura güvenirim aga yalan olmasın 1.agiz bile açıklasa gavur yazmadan inanmam pedulla diyorsa doğrudur sami yen haber boş benim için

Buchi'nin ben daha bir şeye bilmiyorum dediğini görmedim, gören var mı? Ya doğru diyor ya fake diyor ula nasıl iş bu

Buchi 'nin bir cacik bildigi yok artik bunu biliyorsunuz demi? Kac defa R yapti transfer haberleri konusunda.

Genelde Afrikali oyuncular konusunda daha bilgili onun disinda ciddiye almaya gerek yok.

Edit: Sami Yen Haber (y) yapmıştı Pedulla haberine de, silmiş.

Buchi 'nin bir cacik bildigi yok artik bunu biliyorsunuz demi? Kac defa R yapti transfer haberleri konusunda.

Genelde Afrikali oyuncular konusunda daha bilgili onun disinda ciddiye almaya gerek yok.
Patlaması zaten yine 2 dk falan sürdü pedulla yazmış.Afrikalilar da sadece nijeryalilar hatta oradan bile lagoslular falan telefonla arayıp soruyor anca onu da

satin alma opsiyonu ile kiralik denenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt