- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.027
- 2.693
Sane’nin sözleşmesi devam etseydi ve biz isteseydik Bayern Münih kaç para isterdi acaba.? Bence transfer başarısız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane’nin sözleşmesi devam etseydi ve biz isteseydik Bayern Münih kaç para isterdi acaba.? Bence transfer başarısız.
Teklif edilmiş ama oyuncu reddetmiş. Hava koşullarından dolayı otobüs gecikecek ve transfer yarın açıklanacakmış via @Cafer GüneyVerdiğimiz parayı pişmaniyecilere kaptırmasın sonra
Transfer başarısı yazacaktım yanlış olmuş.
daha iyisi için bekletiliyor.Gelmedimi hala armando maradonamiz?
17 yaşındaki veledi alamayan adamlardan ruiz bekleniyor.
Filmin sonu belli trabzondaki balon için 30-40 sıkacaklar.
?Samiyen veledi patladi
Erden Timur,gardi olmasa Sivasspordan çöpleri getirirdi bunlar. Kavukçu, Hatip mi getirdi bunları geçiniz efendim17 yasindaki veledi alamayanlar Osimhen Sane İcardi Toreira Lemina gibi dunya yildizlarini getirebildikleri icin Ruiz de bekleniyor ...
Bunlarin beceriksizliklerini savunacak degilim ama bjk taraftari gibi de davranmayalim
En son Sane ile Kavukçu'nun ne kadar yakın olduğu ortada. Belli ki Sane'de işini iyi yapmış.Erden Timur,gardi olmasa Sivasspordan çöpleri getirirdi bunlar. Kavukçu, Hatip mi getirdi bunları geçiniz efendim
Armandodan iyisi mezarda. Daha cok bekleriz ozamandaha iyisi için bekletiliyor.