Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.955
- 7.455
- 1.548
Allahtan fenerde sağ bek var. 50 kez kaptırmıştık yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur,gardi olmasa Sivasspordan çöpleri getirirdi bunlar. Kavukçu, Hatip mi getirdi bunları geçiniz efendim
Valla gram umudum yok bunlardan inşallah dediğin gibi olur.En son Sane ile Kavukçu'nun ne kadar yakın olduğu ortada. Belli ki Sane'de işini iyi yapmış.
Samiyen veledi patladi
Ruiz gelsin övelimTeminden beri Sami Yen Habere demediginiz yoktu bak Maradona gelmis, simdi ozur dileyecek misiniz![]()
Umudun olmayabilir ama sonuçta kötü gibi iyi örneklerde var. İşin sonunda ben orta sahaya iyi bir oyuncu geleceğini düşünüyorum ama yine işin sonunda ederinden fazla vereceğimizi de düşünüyorum.Valla gram umudum yok bunlardan inşallah dediğin gibi olur.
Horsezart
Gardi ve erden timur birlikte getirdi. Gardi olmadan yönetici bu futbolcularla ve menajerleriyle yakın kontakt kuramaz. Gardi'yi de bu kulübe kazadıran da erden timuricardi torreira mertens erden timur mu getirdi gardi mi
Motzfield adamdirbir de bizim motzartımız var
seviyoruz ama..
Teminden beri Sami Yen Habere demediginiz yoktu bak Maradona gelmis, simdi ozur dileyecek misiniz![]()
Can armandoyu reşit can ozbudak da soyluyosamiyenhaber yine en iyisi kaynaklar içinde yav
Gardi ve erden timur birlikte getirdi. Gardi olmadan yönetici bu futbolcularla kontakt kuramaz. Gardi'yi de bu kulübe kazadıran da erden timur