Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beraber adıyorsak beraber de atarız o zmm tamamım
1767971932148.webp

Transfer yok
Henuz maçı kazanmadık
Keramettin abi beni ghostluyo diye takipten çıktım onu

Mideye boş boş yarim kajun burger indirip bitiremedik,patates vs öylece kaldı

Çok keyifliyiz Allah için

Ts max kaça satabilir ki oulaiyi

Alalım hem onlar kazansın hem bizim işimiz görülsün

Sence cok tifil olmaz miyiz istedigin diziliste ? Beni en cok dusunduren kisim bu .. Orta sahada hava topu direk 0a iner...Onun disinda sizeli oyuncu ister istemez alan kapatiyor bizde oyle bir olay da kalkacak..
Sanki su yirenky denen eleman gibi birini bulsak daha cok ise yarar ..Gerci o da yetenek olarak Oulai'ye gore baya geride gorunuyor..
Ben en cok Silas Anderseni begendim videolarda herif regen Rice gibi duruyor ..Tabi bir macini izledin mi desen yok

Manchester United ve Inter, Sassuolo defans oyuncusu Tarik Muharemović ile ilgileniyor..

Sassuolo, onu göndermeye karar vermeden önce yaza kadar beklemek istiyor ancak 40 milyon € tutarındaki bir ücretin kabul edilmesi için yeterli olacağı düşünülüyor.

(@Gazzetta_it )

Manchester United ve Inter, Sassuolo defans oyuncusu Tarik Muharemović ile ilgileniyor..

Sassuolo, onu göndermeye karar vermeden önce yaza kadar beklemek istiyor ancak 40 milyon € tutarındaki bir ücretin kabul edilmesi için yeterli olacağı düşünülüyor.

(@Gazzetta_it )
40 m mi?

bu ne abi salak saçma adamlara ne paralar istiyorlar. biz şaka maka osimheni harbiden bedavaya aldık

Oulainin dribblingten başka bir şeyi çok iyi yaptığını görmedim

En az 1 sezonu iyi geçirmesi lazım şu an max 15

baski yiyince sirti donuk kolay donebiliyor, hat kiran dikine paslari cok deniyor, sutorlugu yerinde. bizde olsa 40 asagisina satilirsa kemerburgaz’a idam sephasi muhabbeti donerdi muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt