- 12 Haziran 2015
- 36.377
- 32.031
- 2.693
Fb bi de Lookmanı alsın heh.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Biz 28 Ocaki bekleyecez inat değil mi. Sonrada kazığı yiyecez canımız öyle istiyorFb bi de Lookmanı alsın heh.
Acele edersek cok mu pahaliymis? He acele etmeyelim de fiyatlar 1.5 kat artsinyav hocaya transferi soruyorlar fb 3 tane aldı kupaya yetiştirdi diye
şl de oynatmayacağız nasıl olsa diye cümle falan kuruyor çok pahalıymış acele edersek diye saçmalıyor
fb aldıklarını uefada oynatacak mı sanki soru bu mu ula
Gündüzü filan boş ama bu 2 si gelirse fener 2 level yukselirFb severlere kötü bi haberim var sörloth + lookmanı alsalar bile kadroları bizden iyi olmuyor
Olumsuz konuştu denildiği için ne konuşmuş diye baktım. Bildiğimiz politik transfer açıklaması işte. Forumun durumu gerçekten iyi değil. Transfer konusunda şu durumda forum ve daha başlarında sayılırız transfer döneminin. Bizi değişik günler bekliyor.
Yok rtas almanya da yasiyorum, ama cok enteresan bir herif foruma renk katiyor@Hakan Kuzu hollandadamıydın rtaş sen. Motzla buluştun mu hiç
Açıklamalar ilk yaptığı açıklamalardan pek bir farkı yok. Zaten yakın bir isimde yok. Onun dışında benim aldığım izlenim iyi bir oyuncu gelecek ama o oyuncu ederinden fazla paraya gelecek.Canlı dinlemek okumak ile bir olmuyor. Evet politik açıklamalar ama olumlu konuşmadığı kesin. Dinlesen sen de o izlenimi alırdın.
Bitmeye yakın bir isim olmadığı belli, hatta en başta dedikleri gibi 28 Ocak'a kadar gider bu iş mesajını tekrar almayan yoktur herhalde açıklamadan.
Burada da yazıldığı gibi son günlerde çok iyi ismi çok iyi fiyata alacağımız da yok yani.