Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Olumsuz konuştu denildiği için ne konuşmuş diye baktım. Bildiğimiz politik transfer açıklaması işte. Forumun durumu gerçekten iyi değil. Transfer konusunda şu durumda forum ve daha başlarında sayılırız transfer döneminin. Bizi değişik günler bekliyor.:asd:

Bunlar bizim başımızda seneye olmamalı. Kulüpte kimse kalmamali seneye futbolcular disinda. Son zamanlar kimi onerirlerse onu almaya calisacaklar. Böyle Yönetim olmaz olsun hoca dahil

yav hocaya transferi soruyorlar fb 3 tane aldı kupaya yetiştirdi diye

şl de oynatmayacağız nasıl olsa diye cümle falan kuruyor çok pahalıymış acele edersek diye saçmalıyor

fb aldıklarını uefada oynatacak mı sanki soru bu mu ula
Acele edersek cok mu pahaliymis? He acele etmeyelim de fiyatlar 1.5 kat artsin🤦‍♂️

Hem gider 30-40lik adamlar ister hemde pahali der. Al ozaman 10-15 lil adamlar yolumuza bakalim

Ne istedigini de bilmiyor bence. Hatta istedigini almayip istemedigini almaliyiz

Olumsuz konuştu denildiği için ne konuşmuş diye baktım. Bildiğimiz politik transfer açıklaması işte. Forumun durumu gerçekten iyi değil. Transfer konusunda şu durumda forum ve daha başlarında sayılırız transfer döneminin. Bizi değişik günler bekliyor.:asd:

Canlı dinlemek okumak ile bir olmuyor. Evet politik açıklamalar ama olumlu konuşmadığı kesin. Dinlesen sen de o izlenimi alırdın.

Bitmeye yakın bir isim olmadığı belli, hatta en başta dedikleri gibi 28 Ocak'a kadar gider bu iş mesajını tekrar almayan yoktur herhalde açıklamadan.

Burada da yazıldığı gibi son günlerde çok iyi ismi çok iyi fiyata alacağımız da yok yani.

Son günü bekleme olayı çok saçma. Değer mi değmez mi görürüz.

1767979247736.webp

Canlı dinlemek okumak ile bir olmuyor. Evet politik açıklamalar ama olumlu konuşmadığı kesin. Dinlesen sen de o izlenimi alırdın.

Bitmeye yakın bir isim olmadığı belli, hatta en başta dedikleri gibi 28 Ocak'a kadar gider bu iş mesajını tekrar almayan yoktur herhalde açıklamadan.

Burada da yazıldığı gibi son günlerde çok iyi ismi çok iyi fiyata alacağımız da yok yani.
Açıklamalar ilk yaptığı açıklamalardan pek bir farkı yok. Zaten yakın bir isimde yok. Onun dışında benim aldığım izlenim iyi bir oyuncu gelecek ama o oyuncu ederinden fazla paraya gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt