Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1767980340858.webp

Fb severlere kötü bi haberim var sörloth + lookmanı alsalar bile kadroları bizden iyi olmuyor
Biz kimseyi almaz yada yine gider bi tane çöp alirsak nasil olmuyor yav biz eksikler ile kalmışken onlar eksileri tamamlamıs oluyor. 5 metre onumuze gecmezler ama en fazla en iyimser haliyle esit hale geliriz.

Cambazlık yapmaya çalıştıkları için kızgınım. Daha evvel, hızlıca bitireceğiz transferleri, bugün ise CL maçlarında oynatamayacağız vs

Hani çok mu akıllısınız anlamıyorum, bir öyle bir böyle açıklama mı yapılır.

Vandal Kralı Genseriko profili orta sahamız geldi mi?

Biz kimseyi almaz yada yine gider bi tane çöp alirsak nasil olmuyor yav biz eksikler ile kalmışken onlar eksileri tamamlamıs oluyor. 5 metre onumuze gecmezler ama en fazla en iyimser haliyle esit hale geliriz.

Onların güçleniyor olması ayrı bişey, ben bizden iyi olamazlar dedim

Hangi topçuları bizim as 11imize girebilecek? Bizim 11e transfer yapmamız çok zor zaten kadro fazlasıyla iyi yeter ki derinlik katabilecek 2-3 sporcu alalım

Cambazlık yapmaya çalıştıkları için kızgınım. Daha evvel, hızlıca bitireceğiz transferleri, bugün ise CL maçlarında oynatamayacağız vs

Hani çok mu akıllısınız anlamıyorum, bir öyle bir böyle açıklama mı yapılır.
Dursunun dedigi şeyleri kaale mi aliyon halen yav. :asd:

Yav bir tane ergen ortaya atti diye yüzsüz gibi hala fabian ruiz haberi yapıyorlar.Aynen ruize teklif attık ama lequipe,romano kimsenin haberi yok

YOK MU ULAN CALEB EKUBAN GİBİ TOPÇU

Tam aradığımız adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt