Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulunduğumuz trajikomik hali başka nasıl açıklayalım ki
images (1) (9).webp

Can armando güler ne abi yav ben kolpayım diye bağırıyor🤣 bu isimde iyi futbolcu tahayyül edebilen var mı

Bu ruiz çok klas herif

Samiyen senin dididini anladın

Amac sadece lig ise tek kalemde 40 milyon harcamanin anlami yok. Sorun biz klup olarak yavas ve dogru buyumeyi beceremiyoruz. Bi kere o 75 milyonu harcadin mi gelen gecen soymaya kalkisiyor. Zaten is bilmez bir yonetici grubu mevcut.

Futbol yonunden bakacak olursak Napoli Ruiz'den cikinca samp oldu. PSG'de ise yaninda hem Torr hem Sara'nin isini tek basina yapan Vitinha var.
Vitinha zaten 6 8 10 gibi
Neves desen süper oyuncu. Neredeyse calim yemiyor. Krava neredeyse top kaybı yapmıyor. Sol bek desen ateş gibi. Aslında Ruiz orada epey konforlu pozisyonda ama işte onda da Sara'nin yapamadığı şut, ceza sahası için gol var + daha güçlü.
Yazdan beri aslında biz light PSG diyordum. Sara da Ruiz gibi olabilir yazmıştım.
Lemina = Neves
Torr = Vitinha
Sara = Ruiz
Sane = Doue
BAY = Krava vs vs
Tabi bir Hakimi filan yok 😁 ama sakatlıklar ve yorgunluk başlayana kadar gayet iyi götürüyorduk

Ruiz yaş 29
Para kazanmak için son 1 - 2 yılı var. 4 sene 32 milyon iyi para veya 1.5 sene daha kalırım sonra Saudi yaparım der.

Adamlar Hakani almamak icin her seyi yapiyorlar he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt