Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.291
- 21.242
- 2.663
İddia oranları GS 2.15 vermişler, şaka gibi , ondan sonra niye hep GS bizi tombaklıyor diye ağlıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah. İddia oranları yalan söylemezİddia oranları GS 2.15 vermişler, şaka gibi , ondan sonra niye hep GS bizi tombaklıyor diye ağlıyorlar
Oulai 19 yaşında ve daha iyi. Bizim ts maçında ayağından top alamadık liverpool ve bayern bile o baskıya dayanamadı
bu ne valverdeyi mi alıyoruzMaximum 25+ kutucu +Kardan %20 pay
bu ne valverdeyi mi alıyoruz
Piyasanın yüksek olduğu doğru lakin süper lig o piyasaya dahil değil işte. Bu ligden hiç bir topçuya 10-15 milyon üstü vermem şahsenMakul onerin varsa duymak isterim piyasa akil disi bir yere gitti
Lookman izleyelim miZüper lig izlemeyi bırakın artık. Biraz
fransa ligi izleyip oradan topçu bulun bize
İnşallah fb'ye gelip de izlemek zorunda kalmayızLookman izleyelim mi
Piyasanın yüksek olduğu doğru lakin süper lig o piyasaya dahil değil işte. Bu ligden hiç bir topçuya 10-15 milyon üstü vermem şahsen
beraberlik çıkar.İddia oranları GS 2.15 vermişler, şaka gibi , ondan sonra niye hep GS bizi tombaklıyor diye ağlıyorlar
Züper lig izlemeyi bırakın artık. Biraz
fransa ligi izleyip oradan topçu bulun bize
ben de beğeniyorum ama kutucu 5 milyon desen 30 milyon + pay falan etmez o kadar değil şu anMakul onerin varsa duymak isterim piyasa akil disi bir yere gitti
Göztepe sahipleri yabancı, satış başarısı o mevzu. Yoksa 25 milyon edecek birşey yapmış olamaz bu ligdeBen de oyle diyordum elin leiozigi goztepe topcusuna 25 para bayildim.isler degisiyor..Ligden alinacak 2-3 adam var 10 ustu verilecek tek topcu oulai..
Maestro dennis olsa 7 civari derdim
Biz birşey sanmıyoruz da renkdaş bizim ligde biraz kıpırdanan herkesi iyi topçu sanıyorsunuz. Niye çünkü bizim ligi izliyoruz ve göz önündelerSonra fransada 20-21 yasindaki her zenciyi pogba olacak saniyorsunuz.. Oyuncunun bireysel kalitesine bakmak lazim..
Biz birşey sanmıyoruz da renkdaş bizim ligde biraz kıpırdanan herkesi iyi topçu sanıyorsunuz. Niye çünkü bizim ligi izliyoruz ve göz önündeler
ben de beğeniyorum ama kutucu 5 milyon desen 30 milyon + pay falan etmez o kadar değil şu an