Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddia oranları GS 2.15 vermişler, şaka gibi , ondan sonra niye hep GS bizi tombaklıyor diye ağlıyorlar

Oulai 19 yaşında ve daha iyi. Bizim ts maçında ayağından top alamadık liverpool ve bayern bile o baskıya dayanamadı

Oulai de olabilir fiyatta anlasilirsa.. Cok potansiyelli bir herif ama kucuk takimda oynadigi icin bircok eksigi gorulmuyor.. Biraz daha riskli ama getirisi inanilmaz seviyelerde olabilir

Yazın Osimhen için hangi teklifleri kabul ederizi düşünüyorum

Arsenal ----Gyokeres + 50 milyon pound
M. United - 130 milyon pound
Chelsea --- Sınırsız oyuncu + para
Real M ---- Diaz + 70 milyon + bonus
PSG --------- Ruiz + Barcola + 30 milyon

2 transfer hakkım olsa

Oulai ve Gouiri alır geçerim, çoğu defomu kapatır

Piyasanın yüksek olduğu doğru lakin süper lig o piyasaya dahil değil işte. Bu ligden hiç bir topçuya 10-15 milyon üstü vermem şahsen

Ben de oyle diyordum elin leiozigi goztepe topcusuna 25 para bayildi isler degisiyor..Ligden alinacak 2-3 adam var 10 ustu verilecek tek topcu oulai..
Maestro dennis olsa 7 civari derdim

Ben de oyle diyordum elin leiozigi goztepe topcusuna 25 para bayildim.isler degisiyor..Ligden alinacak 2-3 adam var 10 ustu verilecek tek topcu oulai..
Maestro dennis olsa 7 civari derdim
Göztepe sahipleri yabancı, satış başarısı o mevzu. Yoksa 25 milyon edecek birşey yapmış olamaz bu ligde

Biz birşey sanmıyoruz da renkdaş bizim ligde biraz kıpırdanan herkesi iyi topçu sanıyorsunuz. Niye çünkü bizim ligi izliyoruz ve göz önündeler

Sahsen ben agirlikli premier lig izlerim bizim ligden ziyade .. Cogu onerim de oradan gelir ama iyi topcular buluyor anadolu kulupleri eskisi gibi degil artik .. anadoludan direk avrupaya satislarin artacagini dusunuyorum

Hımm

Barney Stinson Flirting GIF

ben de beğeniyorum ama kutucu 5 milyon desen 30 milyon + pay falan etmez o kadar değil şu an

Kutucuya biz para verdik de bence su an bir maddi karsiligi yok ...Gonul ister ki 15e falan alalim ama o paralara mumkun degil birakmaz lazlar herifler hala 35e ugurcan sattik dite ovunuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt